Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επίσκεψη στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κλιμάκιο της ΝΔ

Επίσκεψη στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κλιμάκιο της ΝΔ
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιος Συριανός, ενημέρωσε τους επισκέπτες της βιομηχανίας για την ιστορία, την πορεία και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας
Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 διαδοχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας και κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Χρήστο Σταϊκούρα, τον οποίο συνόδευαν στελέχη τοπικών παραγωγικών φορέων.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιος Συριανός, ενημέρωσε τους επισκέπτες της βιομηχανίας για την ιστορία, την πορεία και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, αναπτύσσοντας μεταξύ άλλων τη δυναμική και τον ρόλο της στην ελληνική αγορά.
«Ως Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σκοπεύουμε να συμβάλλουμε στο ψηφιδωτό ενός καλύτερου μέλλοντος όχι μόνο για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την κοινωνία ολόκληρη, τον Έλληνα. Συμβάλλουμε στην προοπτική ανάπτυξης αυτής της χώρας με ελληνική-δημιουργία-ελληνική πρωτοπορία. Θεωρούμε τους εαυτούς μας υποχρεωμένους να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη και να αυξήσουμε τα μεγέθη μας - κάτι το οποίο επιτυγχάνεται αυτή τη στιγμή, έχοντας ολοκληρώσει έναν κύκλο επενδύσεων 5,5 εκατ. ευρώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης