Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Έχουμε επανάληψη της Βαρουφακειάδας – Σε εφαρμογή οργανωμένο κυβερνητικό plan B

Λοβέρδος: Έχουμε επανάληψη της Βαρουφακειάδας – Σε εφαρμογή οργανωμένο κυβερνητικό plan B
Δεν βλέπω πώς μπορώ να σκεφτώ αισιόδοξα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Την θέση ότι έχουμε «επανάληψη της Βαρουφακειάδας» διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδ. Λοβέρδος, αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων και στην καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι υπάρχει οργανωμένο κυβερνητικό plan B που εξακολουθεί να βρίσκεται σε εφαρμογή.
«Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών, αλλά εδώ έχουμε επανάληψη της “Βαρουφακειάδας”, ενώ έχει υπάρξει η εμπειρία της “Βαρουφακειάδας”, από την οποία η κυβέρνηση υποτίθεται ότι απαλλάχθηκε.
 Δεν απαλλάχθηκε.
Το ξανακάνει» είπε ο κ.Λοβέρδος.
«Και ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Παπαδημητρίου, με το επιτελείο της δραχμής που οργανώνει μέσα στην κυβέρνηση, ένα πράγμα δείχνουν: Υπήρχε β΄ οργανωμένο σχέδιο και υπάρχει, ενδεχομένως.
Και ο κ. Βαρουφάκης και ο κ. Τσίπρας, κι όλοι αυτοί οι οποίοι οδηγούν τη διαδικασία προς το πουθενά, αρχίζει και φαίνεται πως αποκτούν και άλλες επιβαρύνσεις για όσα έχουν κάνει.
Οι αποκαλύψεις που γίνονται μέσα από τους πίνακες της διαμόρφωσης του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστότητας ( ELA ), δηλαδή του μηχανισμού που εξασφαλίζει έκτακτη ρευστότητα στο τραπεζικό μας σύστημα, δείχνουν ότι και η «Βαρουφακειάδα» αλλά και τώρα η «Τσακαλωτειάδα» επιβαρύνουν τις τράπεζες, επιβαρύνουν τελικά τον Έλληνα πολίτη με πολλά δις ευρώ.
Γι’ αυτό θα δώσουν λόγο» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης