Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει άλλο δεκανίκι, άλλα θύματα – Ναυαγεί ο Καμμένος

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας ψάχνει να βρει άλλο δεκανίκι, άλλα θύματα – Ναυαγεί ο Καμμένος
Δεν υπάρχει καμία προοπτική συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνει να βρει άλλο δεκανίκι και άλλα θύματα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος αναφερόμενος στη πρόταση που απηύθυνε ο πρωθυπουργός στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για συμπόρευση μετά τα μνημόνια προκειμένου να δημιουργηθεί μια διακυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων.
«Δεν υπάρχει ούτε το story της επιτυχίας που αφηγείται ο κ.Τσίπρας ούτε η προοπτική συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος συσχέτισε την κίνηση Τσίπρα με το «ναυάγιο», όπως το χαρακτήρισε, του Πάνου Καμμένου.
«Από τη στιγμή που ναυαγεί ο εταίρος του, λόγω της επιπόλαιης ανάμειξης του με το σοβαρότερο σκάνδαλο που έχει αναμειχθεί ποτέ υπουργός τα τελευταία χρόνια, ο κύριος εταίρος ψάχνει να βρει άλλο δεκανίκι, άλλα θύματα και απευθύνεται σε εμάς» είπε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά κάθε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
Στο θέμα πάντως τοποθετήθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος με μήνυμα του στο twitter, υποστήριξε πως «η σπουδή της Γεννηματά να πει όχι στην πρόταση διαλόγου του Τσίπρα, είναι λάθος και σε πλήρη αντίθεση με την στάση των Ευρωπαίων σοσιαλιστών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης