Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Καθαρός δρόμος μπροστά μας για να ασκηθεί αναπτυξιακή οικονομική πολιτική

Φάμελλος: Καθαρός δρόμος μπροστά μας για να ασκηθεί αναπτυξιακή οικονομική πολιτική
Δεν μπορεί να χαίρεται η Σοσιαλδημοκρατία επειδή χειροκροτούν το Μητσοτάκη είπε ο κ.Φάμελλος
Για καθαρό δρόμο που επιτρέπει στην κυβέρνηση να ασκήσει από εδώ και στο εξής και χωρίς το άγχος της διαπραγμάτευσης μια αναπτυξιακή οικονομική πολιτική έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ.Φάμελλος επιτέθηκε στη ΝΔ ότι επιχειρεί να τροποποιήσει την εικόνα που υπάρχει, για να πείσει ότι «όλα στη χώρα πάνε στραβά».
«Είναι κατάντια για την αντιπολίτευση να επιδιώκει την υποβάθμιση των συμφερόντων ακόμη και των ψηφοφόρων της και όλων των Ελλήνων μόνο και μόνο για να κερδίσει στην πολιτική τακτική.
Αυτή είναι μία πολιτική με κοντά ποδάρια, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Ο κόσμος θα μας κρίνει από την εργασία και την ισονομία, από την εφαρμογή κανόνων δικαιοσύνης, που είναι τα κρίσιμα ζητήματα της επόμενης περιόδου» είπε ο κ.Φάμελλος, τονίζοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει συνηθίσει να υπάρχουν δημοκρατικοί κανόνες και δεν εμπιστεύεται τη βούληση της κοινωνίας».
Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς με αφορμή το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ.Φάμελλος υποστήριξε και με αφορμή την τοποθέτηση της κας.Γεννηματά ότι «επιστρέψαμε», ότι «είναι ιδιαίτερα εγωιστικό προς την κοινωνία να δηλώνουν οι πολιτικοί ότι επέστρεψαν και να μην περιμένουν από τον λαό να επιλέξει εάν θα επιστρέψουν ή όχι».
«Επιστρέφουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί της παλιάς φουρνιάς, οι οποίοι έχουν συνδέσει την πολιτική τους ιστορία με άσχημες στιγμές της χώρας μας είτε αυτό αφορά πολύ μεγάλα σκάνδαλα, ακόμη και μέσα στο κόμμα, πάρα πολύ μεγάλα χρέη, είτε αφορά τη φούσκα του Χρηματιστηρίου και πολλά άλλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά με εξοπλιστικά κλπ.
Δεν μπορεί να χαίρεται η Σοσιαλδημοκρατία, ή οι λεγόμενοι σοσιαλδημοκράτες, γιατί χειροκροτούν το πρόσωπο της πιο νεοφιλελεύθερης και περιοριστικής πολιτικής για λίγους, που είναι ο κ. Μητσοτάκης.
Αυτό κατάλαβα.
Εικόνες και πρόσωπα από τα παλιά, χωρίς νέα πολιτική πρόταση στην κοινωνία, με ξεκάθαρο προσανατολισμό, που προσπαθεί να επιβάλει ο κ. Βενιζέλος με τον κ. Μητσοτάκη, μόνο προς την πιο συντηρητική πλευρά της Ευρώπης» τόνισε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης