Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει συμμορία με αρχισυμμορίτη – Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους

Λοβέρδος για Novartis: Υπάρχει συμμορία με αρχισυμμορίτη – Υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους
Υπάρχει 100% πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος
Την θέση ότι υπάρχει 100% πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση της Novartis, ότι υπάρχει συμμορία με αρχισυμμορίτη και πολιτικός ιθύνων νους διατύπωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.
«Στις 19 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός ανακοινώνει στην κοινοβουλευτική του ομάδα ότι θα σκάσει σκάνδαλο, πού το ήξερε;.
Τα στοιχεία που πήραμε μέχρι στιγμής και που σχετίζονται με πολιτικά πρόσωπα είναι μαρτυρίες που προέκυψαν τον καιρό των οβίδων και του Σκοπιανού, ειδικά του συλλαλητηρίου.
Λέω ότι υπάρχει πολιτικός ιθύνων νους και 100% πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την υπόθεση» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε ότι «με σκανδαλοψέματα προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ».
«Κομμένη η πλάκα με τις τιμές και τις υπολήψεις ανθρώπων που έχουν δώσει μάχες για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο του φαρμάκου, έλεος πια με τους αλήτες που σπιλώνουν υπολήψεις», είπε ο κ. Λοβέρδος, τονίζοντας ότι εις βάρος του υπάρχει μόνο η καταγγελία μιας προστατευόμενης μάρτυρος, μιας γυναίκας που έχει καταθέσει και επωνύμως και η οποία ως προστατευόμενη αναφέρεται με αρσενικό ψευδώνυμο.
«Ένας μάρτυρας με κουκούλα με κατηγορεί και ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρέπει να προστατευτεί.
Τι θα του κάνω εγώ του προστατευόμενου μάρτυρα, θα τον σκοτώσω και πρέπει να τον προστατεύσουμε;.
Η κυρία που έχει καταθέσει και ως μάρτυρας μη προστατευόμενος, μετά με αρσενικό ψευδώνυμο με καταγγέλλει ότι εμένα με δωροδόκησε ο Φρουζής.
Αυτή η κυρία λέει ότι με δωροδόκησε ο Φρουζής ενώ δεν τον γνώριζα.
Λέει ότι έφαγα σε σπίτι συναδέλφου σας, ενώ δεν έχει συμβεί ποτέ.
Εγώ γνώρισα τον κ. Φρουζή, όταν αποχώρησε ο κ. Φιλιώτης από την προεδρία του Συνδέσμου Φαρμακοβιομηχάνων και ανέλαβε εκείνος, ένα μήνα πριν από τις εκλογές» είπε ο κ.Λοβέρδος.
«Εγώ έβγαινα συνεχώς και έλεγα ότι εδώ γινόταν χαμός.
Παρέλαβα τη δαπάνη των ασφαλιστικών ταμείων 5,1 δισ, όταν ο κ. Ρέππας την είχε παραδώσει 2 δισ. και κάτι και την παρέδωσα κατά 2 δισ. λιγότερα, χωρίς να αυξηθεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων.
Επί Παπανδρέου την σαρώσαμε την φαρμακευτική δαπάνη» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχει σκάνδαλο φαρμάκου στην Ελλάδα με όλες τις εταιρείες, που μπορεί να συνεχίζεται με την συνταγογράφηση πιο πολύ και όχι τη δαπάνη».
«Το χέρι στη φωτιά το βάζω για τον εαυτό μου, αλλά αν όσα λένε για 'μενα είναι δείκτης και για τους υπολοίπους, τότε όλες οι μαρτυρίες είναι για τον Καιάδα.
Με προπηλάκιζαν και μου έλεγαν ότι μειώνω τις τιμές των φαρμάκων και ότι στερώ το φάρμακο του λαού.
Ευτυχώς που έλειπα την πρώτη εβδομάδα γιατί δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα.
Να μην τους ξεγελάει η γραβάτα που φοράω, ξέρω κι άλλη γλώσσα» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης