Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι "μπετόν" - Όσο πιο πολύ μας χτυπούν τόσο πιο πολύ μας χαλυβδώνουν

Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι
Η ενότηα της ΝΔ δεν διασπάται, σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη
«Η ενότητα της ΝΔ είναι "μπετόν"», υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ,  Νικήτας Κακλαμάνης, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτική Kontranews.
Ο ίδιος σημειώνει ότι η ενότητα της  ΝΔ δεν διασπάται ούτε με το Μακεδονικό ούτε με την υπόθεση Novartis και σημειώνει ότι «όσο πιο πολύ μας χτυπούν θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες τόσο πιο πολύ μας χαλυβδώνουν και ενισχύουν την ενότητά μας».
Μάλιστα, αναφέρει ότι στόχος της ΝΔ για την υπόθεση Novartis είναι «όλα στο φως, εδώ και τώρα» και καλεί την κυβέρνηση αν πιστεύει στη διαφάνεια να το αποδείξει και στην υπόθεση του Π. Καμμένου.
Εκτιμά ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να φτάσει η ημέρα των εκλογών και το θέμα (της Novartis) να είναι υπό δικαστική διερεύνηση, σε ότι αφορά το "αδίκημα” του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και να κατηγορεί τη ΝΔ λέγοντας "μην μιλάτε είστε υπόδικοι”».
Κάνοντας αναφορά στην κριτική που ασκείται στον Κώστα Καραμανλή για την πολιτική στο θέμα της υγείας επί κυβερνήσεών του,  ο Ν. Κακλαμάνης αναφέρει ότι την ηθική υπόσταση του πρώην πρωθυπουργού «ουδείς αμφισβητεί και ουδείς μπορεί να αγγίξει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης