Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Σε μια εποχή που χρειάζεται συνεννόηση, εμείς δείξαμε δικαστήρια και φυλακές

Λεβέντης: Σε μια εποχή που χρειάζεται συνεννόηση, εμείς δείξαμε δικαστήρια και φυλακές
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχασε από τη συζήτηση στη Βουλή για τη Novartis γιατί είναι εκτός εποχής
«Επικράτησε κλίμα διχασμού σε μια εποχή που η χώρα χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση.
Εμείς δείξαμε δικαστήρια και φυλακές.
Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση έχασε από τη συζήτηση γιατί είναι εκτός εποχής, παρά την ανάγκη για κάθαρση που υπάρχει σε όλο τον δημόσιο βίο» τόνισε, σε συνέντευξή του στον ρ/σ 100 FM ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κληθείς να σχολιάσει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis.
Ο κ. Λεβέντης συνεχίζοντας δήλωσε: «Υπάρχει αδυναμία του κατηγορητηρίου το οποίο δεν έχει δεθεί για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis.
Δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Το κατηγορητήριο είναι έωλο και οι κατηγορίες των μαρτύρων δεν επιβεβαιώνονται από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι βουλευτές».
Ερωτηθείς για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε: «Η απόφαση του Βουκουρεστίου για την ονομασία των Σκοπίων δεν είναι εθνική γραμμή, αντίθετα είναι προδοτική γιατί δίνει τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς.
Ζητώ από τα κόμματα καθαρή θέση για το εάν δίνουν ή όχι το όνομα της Μακεδονίας.
Η Μακεδονία είναι η ψυχή της Ελλάδος.
Εάν χάσουμε την ψυχή μας, χάνουμε και την πατρίδα μας και αυτό ο λαός δεν θα το επιτρέψει».
Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της κυβέρνησης για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε: «Μετά τον Αύγουστο τα πράγματα θα είναι ρευστά.
Θα χρειαστεί πρόγραμμα ασφαλείας για την οικονομία.
Με αυτή την κατάσταση υπάρχουν δύο σενάρια για πρόωρες εκλογές.
Το πρώτο είναι να γίνουν εκλογές πριν τον Αύγουστο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο με ανοιχτό το θέμα των Σκοπίων, και το δεύτερο, εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2018 γιατί τα πράγματα μετά για τον κ. Τσίπρα γίνονται πολύ δύσκολα με δεδομένο ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα αρχίσουν οι μειώσεις μισθών, συντάξεων και του αφορολόγητου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης