Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Για τον Μητσοτάκη το σκάνδαλο Novartis δεν είναι δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων

Μαξίμου: Για τον Μητσοτάκη το σκάνδαλο Novartis δεν είναι δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων
O πρόεδρος της ΝΔ δεν είπε τίποτα καινούργιο, σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου
Δριμεία κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή τη σημερινή του συνέντευξη (24/2/2018).
Το Μαξίμου τονίζει, πως κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη το σκάνδαλο Novartis είναι απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς και όχι δωροδοκία κυβερνητικών αξιωματούχων.
«Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και Αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Δεν είπε τίποτα καινούργιο», σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει: 
«Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές. Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει».
Η υπόθεση Novartis είναι μια οργανωμένη σκευωρία του Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η προανακριτική επιτροπή οφείλει να αναγνωρίσει όλη την αλήθεια και να δοθεί η δυνατότητα οι δέκα να αποδείξουν την αθωότητά τους.
Ο κ. Τσίπρας να μη σπεύσει να κλείσει την προανακριτική - θα είναι η απόλυτη συγκάλυψη, επεσήμανε.
«Θα ήθελα οι πολίτες να αναρωτηθούν γιατί το κάνει αυτό ο κ. Τσίπρας. Το κάνει γιατί το βασικό του αφήγημα (για την οικονομία) έχει καταρρεύσει.
Θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο, περιμένω και άλλες επιθέσεις, να επενδύσει σε αυτόν τον διχασμό.
Εμείς θα μιλάμε για την επόμενη μέρα της χώρας, για καλύτερα σχολεία και η συζήτηση θα είναι για το μέλλον και όχι για το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης