Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής σε επεισόδια – Εκστρατεία λάσπης από συκοφάντες

Ν. Μιχαλολιάκος: Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής σε επεισόδια – Εκστρατεία λάσπης από συκοφάντες
O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του κόμματός στα επεισόδια στον Πειραιά
«Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια στην περιοχή του Πειραιά, τα οποία καταδικάζει απερίφραστα» επισημαίνει ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος αναφορικά με τα επεισόδια στο Κερατσίνι σήμερα (25/2/2018) κατά τα οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.
«Οι επαγγελματίες συκοφάντες δεν είναι τυχαίο ότι προέβησαν σ’ αυτή την εκστρατεία λάσπης εναντίον μας μία ημέρα μετά την μεγάλη δημοσκόπηση, η οποία αναδεικνύει πανηγυρικά τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή.
Ο δόλος τους είναι δεδομένος, γιατί προέβησαν στις ψευδολογίες τους χωρίς καν να λάβουν τον κόπο να ερωτήσουν την Χρυσή Αυγή για το συμβάν», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ Μιχαλολιάκος.
«Η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να συλλάβει τους προβοκάτορες και όσους ευθύνονται για περιστατικά πολιτικής βίας, της οποίας συστηματικά είναι θύμα η Χρυσή Αυγή με την ανοχή του κράτους του Σύριζα.
Ως γνωστόν μέχρι σήμερα για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον γραφείων και στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς»,  καταλήγει  η δήλωση του  Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης