Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς και να δώσει απαντήσεις

Σταμάτης (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς και να δώσει απαντήσεις
«Κάνουν λάθος στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Δ. Σταμάτης
Απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Δ. Σταμάτης.
Ειδικότερα, ο κ. Σταμάτης, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, απαντώντας στα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, τόνισε ότι «κάνουν λάθος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και πιστεύω τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Erdogan στην Αθήνα και στην προχθεσινή ερώτηση του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή απάντησε με την εύγλωττη σιωπή του».
Μάλιστα, ο κ. Σταμάτης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς τους οποίους, όπως είπε, και επιστρέφει, ζητώντας να απαντήσει γιατί μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ. Erdogan ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών», καθώς«αυτή είναι η ουσία του θέματος που επιμελώς παρέλειψαν να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους».
Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα. 
Συγκεκριμένα ο Δ.Σταματης  έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Erdogan από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα.
Η συγκεκριμένη δήλωση όμως  δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης