Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης (ΝΔ): Ο Erdogan θα αυξάνει την πίεση δυτικά, όσο πιο κοντά έρχεται ένα Κουρδιστάν

Σταμάτης (ΝΔ): Ο Erdogan θα αυξάνει την πίεση δυτικά, όσο πιο κοντά έρχεται ένα Κουρδιστάν
Ο Erdogan κάνει εξαγωγή κρίσης, οι εκλογές του 2019 είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για αυτόν είπε ο κ.Σταμάτης
Την θέση ότι ο Erdogan θα αυξάνει την πίεση στα δυτικά του όσο πιο κοντά έρχεται ένα Κουρδιστάν στα ανατολικά του διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Σταμάτης υποστήριξε ότι ο Erdogan διοικεί ένα τριχοτομημένο κράτος, επισημαίνοντας ότι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου οι εκλογές του 2019 για τον πρόεδρο της Τουρκίας.
«Ο Erdogan κάνει εξαγωγή της κρίσης και αυτό έπραξε και όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας» τόνισε ο κ.Σταμάτης, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη εθνικού μετώπου και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην γίνει.
Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, είπε ότι από το 1991 είναι αντίθετος στον όρο Μακεδονία και το 1993 παραιτήθηκε από βουλευτής.
«Ούτε σε αυτό το θέμα η κυβέρνηση θέλει εθνική συνεννόηση, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης προσφέρονται» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για θέατρο,, καθώς όπως είπε, από τη μια λέει ότι το θέμα θα λυθεί έως την Άνοιξη, αλλά στη συνέχεια προκύπτουν προβλήματα, όπως το Σύνταγμα που δεν άλλαζει από την μία μέρα στην άλλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης