Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η INTERLIFE “κινεί γη και θάλασσα” με το “Sail for Pink ”

tags :
Η INTERLIFE “κινεί γη και θάλασσα” με το “Sail for Pink ”
Η INTERLIFE στηρίζει τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο
Με το σύνθημα «Ελάτε να κινήσουμε γη και θάλασσα» πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης “Άλμα Ζωής” η εκστρατεία “Sail for Pink” που στήριξε ως Μεγάλος Χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική για έκτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας “προσφέρω …αλλιώς ”.
Η εκστρατεία αφορούσε σε πλήθος εκδηλώσεων σε θάλασσα και στεριά, που πραγματοποιήθηκαν στο Θερμαϊκό Κόλπο και την παραλία της Θεσσαλονίκης, στις αρχές Μαΐου, ενώ ο Σύλλογος, σε ένα λαμπερό party, βράβευσε την INTERLIFE για την πολυετή συμπαράσταση της και την κοινωνική της ευαισθησία.
Σκοπός των εκδηλώσεων και της φετινής χρονιάς ήταν να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα για την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού αλλά και τη στήριξη ασθενών.
Η INTERLIFE στηρίζει τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης