Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δέλτα Τεχνική: Ολοκληρώθηκε η διάθεση του συνόλου των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση ΚΟΔ

tags :
Δέλτα Τεχνική: Ολοκληρώθηκε η διάθεση του συνόλου των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση ΚΟΔ
Την ολοκλήρωση της διάθεσης του συνόλου των αντληθέντων κεφαλαίων που προήλθαν από την έκδοση του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Δέλτα Τεχνική
Την επιτυχή ολοκλήρωση της διάθεσης του συνόλου των αντληθέντων κεφαλαίων που προήλθαν από την έκδοση του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα (11/5/2018) η Δέλτα Τεχνική.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα αντληθέντα από το Δάνειο κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν από την εκδότρια με κύριο σκοπό την κάλυψη αναγκών της επένδυσης της θυγατρικής της, με την επωνυμία «Δέλτα Αιολικά Πάρκα Δυτικής Πελοποννήσου ΑΕ» και δη για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης και θέσεως σε λειτουργία αιολικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής ισχύος 12MW της ως άνω θυγατρικής, του οποίου η κατασκευή εξελίσσεται ομαλά και, ειδικότερα:


Επισημαίνεται ότι το ύψος των δαπανών έκδοσης, ιδίως λόγω της έκτασης και εύρους των αρχικών και συμπληρωματικών ελέγχων διαμορφώθηκε τελικά σε 239 χιλ. ευρώ, σε σχέση με την αρχική εκτίμηση των 80 χιλ. ευρώ που περιλαμβάνεται στο Πληροφοριακό Έγγραφο του ΚΟΔ.
Η Εκδότρια από το ως άνω ποσό κάλυψε από τα ταμειακά της διαθέσιμα το ποσό των 93 χιλ. ευρώ και το υπόλοιπο ποσό των 146 χιλ. ευρώ καλύφθηκε από τα αντληθέντα από το Δάνειο κεφάλαια.
Η ως άνω μεταβολή ως προς την χρήση σε σχέση με τα προβλεπόμενα στο Πληροφοριακό Έγγραφο αξιολογείται ως επουσιώδης όχι μόνο λόγω του ποσοστού που αντιπροσωπεύει (1,6% του συνόλου των αντληθέντων) αλλά και διότι ουδόλως επηρέασε τον βασικό προορισμό των αντληθέντων κεφαλαίων (κατηγορίες 1 και 2).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης