Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαγγελόπουλος κατά Σαμαρά: Τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στη Βουλή

Παπαγγελόπουλος κατά Σαμαρά: Τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στη Βουλή
Νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, είχε απειλήσει την κυβέρνηση με παραπομπή της στο ειδικό δικαστήριο 
Κάνοντας λόγο για «τραμπούκους» και «κουτσαβάκια» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις απειλές του τελευταίου κατά της κυβέρνησης για παραπομπή τους στο ειδικό δικαστήριο.
«Τραμπούκοι και κουτσαβάκια δεν έχουν θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν έχουν θέση καν στην ελληνική κοινωνία, είναι γραφικές φιγούρες του περασμένου αιώνα» τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος από το βήμα της στη συζήτηση για την υπόθεση Novartis απαντώντας στον κ. Σαμαρά χωρίς να τον κατονομάσει.
«Δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω τους λασπολόγους υβριστές μου στα γεμάτα εμπάθεια και μοχθηρία νοσηρά παραληρήματά τους» είπε και συμπλήρωσε ότι ο ελληνικός λαός απεχθάνεται τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί τον αηδιάζουν.
Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης καταδίκασε τις απειλές του κ. Σαμαρά. «Σέβομαι απόλυτα το τεκμήριο αθωότητας χωρίς καμία εξαίρεση.
Δεν μπορεί όμως το τεκμήριο αθωότητας της αντιπολίτευσης να μετατρέπεται σε τεκμήριο ενοχής για όσους στοχοποιεί για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας» σημείωσε.
Τέλος για ακόμα μία φορά, ο κ. Παπαγγελόπουλος επέμεινε ότι η υπόθεση Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης.
«Ακόμη και στην πυρά να με βάλετε, ακόμα και να με σταυρώσετε το επαναλαμβάνω: το σκάνδαλο της Novartis είναι το μεγαλύτερο.
Όμως το επαναλαμβάνω: δεν αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα» είπε από τη βήμα της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης