Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης για Novartis: Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα

Πολάκης για Novartis: Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκοπήσατε τη χώρα και ένα μεγάλο μέρος της χρεοκοπίας οφείλεται στον χώρο της υγείας, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης
Η ανάγκη αλλαγής του Συντάγματος προκύπτει από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis, δήλωσε σήμερα (18/5/2018) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια.
«Το πρώτο συμπέρασμα από τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis είναι ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Βενιζέλος και οι προκάτοχοί του έφτιαξαν έναν νόμο που να σας καθαρίζει.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρεοκοπήσατε τη χώρα και ένα μεγάλο μέρος της χρεοκοπίας οφείλεται στον χώρο της υγείας», συνέχισε ο κ. Πολάκης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «εμετικό» τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, επειδή οδηγεί σε παραγραφές.
Ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε επίσης δριμεία επίθεση στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ψεύδεται και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις τιμολόγησης φαρμάκων της Novartis, κατά τη διάρκεια της υπουργίας του, στις χρηματοδοτήσεις «ανύπαρκτων», όπως είπε, sites μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Harvard Project.
«Δεν σε κατηγορούν ότι γράφτηκες στο Harvard, αλλά ότι υλοποίησες το Harvard Project και τις επιθυμίες της Novartis», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης