Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Β. Εύβοια λόγω της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Β. Εύβοια λόγω της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη  Βαρθολομαίου
Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, θα ισχύσουν σήμερα και μέχρι το μεσημέρι στις 15:00 της Κυριακής 3/6 έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στη Βόρεια Εύβοια, καθώς παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, πραγματοποιούνται σήμερα και την Κυριακή 3/6  στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ, στον Δήμο Ελυμνίων οι εκδηλώσεις για την αγιοκατάταξη του Οσίου Ιακώβου Τσαλίκη.
Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, θα ισχύσουν σήμερα και μέχρι το μεσημέρι στις 15:00 της Κυριακής 3/6 έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα, θα τίθενται σε εφαρμογή:
- Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων στους χώρους των θρησκευτικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στους προσβάσιμους σε αυτούς χώρους.
-Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού από διασταύρωση Ροβιών - Ιστιαίας, έως το χωριό Καλαμούδι, με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ.
-Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού από το χωριό Καλαμούδι, έως τη διασταύρωση της εθνικής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού, με κατεύθυνση προς το χωριό Ρετσινόλακος.
-Απαγόρευση διέλευσης όλων των οχημάτων από τη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Στροφυλιάς - Ιστιαίας (θέση ΄Μικρολίβαδο΄ - οικισμός Κερασιά), έως την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ.
Επιπλέον, θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων στις οδούς πλησίον της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ σήμερα κατά τις ώρες 17:30 έως 18:15 και από 20:30 έως 21:15 και την Κυριακή 3/6 από τις 07:00 έως τις 08:00 και από 13:30 έως 14:30.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης