Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ, δεν θα γίνω πολιτικός προδότης

Κατσίκης: Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ, δεν θα γίνω πολιτικός προδότης
Πολιτικό βαρίδι ο Δ. Καμμένος αργήσαμε να τον διαγράψουμε είπε ο κ. Κατσίκης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να γίνει πολιτικός προδότης διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα του μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη, τη διαγραφή του Δ. Καμμένου και τις αποχωρήσεις δεκάδων στελεχών του κόμματος λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
«Μένω σταθερός, δεν αποχωρώ και δεν γίνομαι πολιτικός προδότης
Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν.
Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου.
Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης κρατάω το πολιτικό μου ήθος συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας. μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του κ.Λαζαρίδη, εξέφρασε την απορία του για το πολιτικό ήθος του κ.Λαζαρίδη, ο οποίος, όπως είπε, στήριξε την κυβέρνηση στην πρόταση μομφής και αποχώρησε μετά ενώ δεν απέκλεισε να υπάρχει ενδεχόμενο εξαγοράς του.
Όσον αφορά τη διαφοροποίηση του Δ. Καμμένου και τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ ο κ.Κατσίκης υποστήριξε ότι «αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο».
«Ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα» είπε ο κ.Κατσίκης.
 
Επιχείρηση εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του κ.Κατσίκη

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σήμερα το πρωί  στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ που βρίσκεται στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο γραφείο, την ώρα που ο κ.Κατσίκης μιλούσε στον ΑΝΤ1, εκτόξευσαν απειλές σε βάρος του και αποχώρησαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές ή φθορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης