Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Μητσοτάκη - Φρουζή: Να δώσει απαντήσεις ο πρόεδρος της ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις Μητσοτάκη - Φρουζή: Να δώσει απαντήσεις ο πρόεδρος της ΝΔ
Τι  αναφέρει ο  ΣΥΡΙΖΑ, για τις σχέσεις Μητσοτάκη - Φρουζή
«Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ με τον Κ. Φρουζή της Novartis.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «στη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τον κ. Φρουζή της Novartis υπήρξε απολύτως τυπική και στο πλαίσιο των κοινωνικών του συναναστροφών.
Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη».
 «Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει «έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ο «εντιμότατος» φίλος του, κ. Φρουζής του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ;
Ποια είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνει σήμερα προς τον «εντιμότατο» φίλο του, καλύπτοντας το σκάνδαλο και μιλώντας για σκευωρία;
ΥΓ. Προς στιγμής είχαμε πιστέψει πως η μεγάλη πρωτοτυπία του σκανδάλου Novartis ήταν πως αποτελούσε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης από το οποίο απουσίαζε το όνομα Μητσοτάκης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε..».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης