Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μία από τα ίδια και για σήμερα – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Μία από τα ίδια και για σήμερα – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα – Χώρο για προς τα κάτω αναθεωρήσεις στην Τιτάν εντοπίζουν οι αναλυτές
Σταθεροποιητικά με χαμηλούς όγκους συναλλαγών αναμένουν οι αναλυτές να κινηθεί σήμερα το ΧΑ ενώ περιμένουν να λάβει κατεύθυνση και από τις αγορές του εξωτερικού.
Ο χαμηλός τζίρος και η έλλειψη σημαντικών ειδήσεων θα συνεχίσει να επηρεάζει την πορεία της αγοράς με αποτέλεσμα να αναμένεται περιορισμένο εύρος διακύμανσης.
Αναλυτές σημειώνουν πως όσο οδεύουμε προς την κορύφωση των καλοκαιρινών διακοπών ο τζίρος και οι ειδήσεις θα συνεχίσουν να περιορίζονται.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τζιρακιάν βγαίνουν από την επιτήρηση μετά από σχετική απόφαση του ΧΑ, μία απόφαση που ελήφθη με μεγάλη χρονική καθυστέρηση.
Επίσης σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση τα δικαιώματα για την αύξηση κεφαλαίου της Σφακιανάκης.
Τέλος αναφορικά με την Τιτάν οι αναλυτές σημειώνουν πως τα αποτελέσματα εξαμήνου ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων και υπάρχει χώρος για προς τα κάτω αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων που έχουν για τα κέρδη του 2018.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα σύμφωνα με τις διεθνείς αγορές, ωστόσο με χαμηλούς όγκους συναλλαγών για μία ακόμη φορά.

Euroxx

Οι δηλώσεις του ευρωπαίου κεντρικού τραπεζίτη αναμένεται να επηρεάσουν το ΧΑ λόγω έλλειψης άλλων σημαντικών ειδήσεων.

Beta

Οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών και η περιορισμένοι ειδησεογραφία παραπέμπουν σε συσσώρευση ενώ εποχικοί λόγοι επηρεάζουν το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης