Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων το οικόπεδο όπου βρέθηκαν οι 26 νεκροί

Φάμελλος: Ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων το οικόπεδο όπου βρέθηκαν οι 26 νεκροί
Υπάρχουν δύο αυθαίρετα κτίσματα χωρίς καμία άδεια ή οποιαδήποτε τακτοποίηση είπε ο κ.Φάμελλος
Το οικόπεδο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι 26 νεκροί στο Μάτι είναι ζώνη εξυπηρέτησης λουομένων υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σ. Φάμελλος, τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν δύο αυθαίρετα κτίσματα.
«Η έκταση όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι στο Μάτι δεν είναι οικόπεδο αλλά ζώνη εξυπηρέτησης λυομένων.
Στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν δύο αυθαίρετα κτίσματα χωρίς καμία άδεια ούτε οποιαδήποτε τακτοποίηση, τα οποία έχουν και περίφραξη εντός των ορίων του αιγιαλού» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Φάμελλος, ο οποίος υποστήριξε πως πρόκειται για διακατεχόμενη δασική έκταση του Δημοσίου καθώς οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει έφεση.
Όπως είπε ο κ.Φάμελλος, έχουν ζητηθεί οι φάκελοι με τις άδειες των κτισμάτων και σε περιπτώσεις αυθαιρεσίας οι φάκελοι θα δοθούν στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, ενώ υποστήριξε πως για 2.500 κτίσματα υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις.
Υπάρχουν φάκελοι που ενώ έχουν τελεσιδικίσει εδώ και 20 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα τόνισε ο κ.Φάμελλος, αναφέροντας επί της υπουργίας του ότι την περασμένη άνοιξη κατεδαφίστηκαν 5 ταβέρνες στον Σχοινιά και εντός δύο μηνών θα γίνει ο πρώτος απολογισμός για τα αυθαίρετα της Αττικής και τις κατεδαφίσεις τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης