Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν έχει αλλάξει θέση για τις συντάξεις - Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση

Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν έχει αλλάξει θέση για τις συντάξεις - Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση
Ο τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε ότι η στάση της ΝΔ δεν έχει αλλάξει στο θέμα των συντάξεων
Αμετάβλητη παραμένει η στάση της ΝΔ όσον αφορά το θέμα των συντάξεων, όπως επισημαίνει ο τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή τις επαφές της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους Θεσμούς.
«Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει μεταβληθεί, περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η κυβέρνηση» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Σταϊκούρας και συνέχισε «Επειδή εγώ εκπροσώπησα τη ΝΔ στη συνάντηση με τους θεσμούς, που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, το θέμα το θέσαμε στους θεσμούς, επιβεβαιώσαμε τη θέση της ΝΔ και την επαναλάβαμε και οι θεσμοί δεν τοποθετήθηκαν».
Όπως παρατήρησε, τα δεδομένα που έχουμε σήμερα είναι ότι θα γίνει περικοπή από 1η Ιανουαρίου του 2019.
«Αυτό αποδεικνύεται στον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση το 2017, στο μεσοπρόθεσμο του 2018, στην αναλογιστική μελέτη του 2018 και στο δήθεν ολιστικό σχέδιο για την ανάπτυξη του 2018.
Τέσσερα κείμενα -όσα από αυτά ήλθαν στη Βουλή, γιατί κάποια από αυτά ποτέ δεν ήλθαν για ψήφιση- η ΝΔ τα καταψήφισε, άρα η ΝΔ θεωρεί και θεωρούσε ότι ήταν αχρείαστες οι περικοπές των συντάξεων, άλλωστε αυτές δεν περιλαμβάνονταν καν στο τρίτο μνημόνιο» επεσήμανε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης