Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι απαντά η σύζυγος Στουρνάρα για την εμπλοκή της στην υπόθεση της NOVARTIS - ΚΕΕΛΠΝΟ

Τι απαντά η σύζυγος Στουρνάρα για την εμπλοκή της στην υπόθεση της NOVARTIS - ΚΕΕΛΠΝΟ
Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου 
Απάντηση για τα όσα την κατηγορούν σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση της Novartis -ΚΕΕΛΠΝΟ και τις έρευνες του FBI σε βάρος της έδωσε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Λίνα Νικολοπούλου Στουρνάρα.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «το σήριαλ Novartis - ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται με νέα προστατευόμενη κουκουλοφόρο μάρτυρα που καταφέρεται εναντίον της εταιρείας μου MINDVIEW.
Μόνο που, δυστυχώς για τους συκοφάντες, η εταιρεία αυτή δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με την εταιρεία Novartis ούτε έχει υποπέσει σε οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια…
Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Θεωρούνται ψιλά γράμματα στα υπόγεια όπου εξυφαίνονται τα σενάρια σπίλωσης του συζύγου μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και της οικογένειάς μας.
Ο Κώστας Βαξεβάνης αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας μου ας προσέλθει στα δικαστήρια για να εκδικαστούν οι αγωγές μου και μηνύσεις εναντίον του, αντί να ζητά διαρκώς αναβολές…
Η εταιρεία MINDVIEW είναι εταιρεία έρευνας αγοράς και διεξάγει έρευνες στον τομέα της υγείας, που είναι και η ειδικότητά μου, σύμφωνα με τη διεθνώς αναγνωρισμένη μεθοδολογία και δεοντολογία.
Συμβάλλεται με νόμιμες συμβάσεις και συμμορφώνεται με τους νόμους του κράτους.
Τα τελευταία δυο χρόνια οι εταιρείες μου ελέγχονται διαρκώς και εξονυχιστικά από όλες τις επιτροπές ελέγχου και δυστυχώς για τους συκοφάντες μου, ουδέν έχει προκύψει.
Η συνέχεια στα δικαστήρια.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η προστασία της κουκούλας ημερομηνία λήξεως…»

Τι έλεγε το δημοσίευμα

Είχε προηγηθεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα Documento με τίτλο «ποιους «καίνε» τρεις καταθέσεις από νέα προστατευόμενη μάρτυρα. Υποδεικνύει και άλλη εταιρεία της Λίνας Στουρνάρα ως εμπλεκόμενη σε χρηματισμούς γιατρών με μεθόδους NOVARTIS».
Το δημοσίευμα του Documento αποκαλύπτει πως νέα προστατευόμενη μάρτυρας, κατέθεσε στην Εισαγγελία Διαφθοράς, πως δεύτερη εταιρεία της οικογένειας Στουρνάρα, η MINDVIEW (μητέρα και οι δύο κόρες οι μέτοχοι) με αντικείμενο τις έρευνες αγοράς, κάνει εικονικές έρευνες οι οποίες στην πραγματικότητα είναι τρόπος χρηματισμού γιατρών.
Όπως αναφέρει το Documento «αυτό που είπαμε, είναι πως όσα καταθέτει η νέα μάρτυρας για την κυρία Λίνα Νικολοπούλου Στουρνάρα σχετικά με τις μεθόδους χρηματισμού γιατρών, συμπίπτουν με όσα έχουν αποκαλυφθεί από το FBI για το σκάνδαλο της Novartis».
Σε ό,τι αφορά τη σχέση της κυρίας Στουρνάρα με τη Novartis , δεν είναι θέμα δικού μας δημοσιεύματος αλλά καταθέσεων μαρτύρων και στοιχείων του FBI.
Ο σύζυγος της κυρίας Λίνας Νικολοπούλου , Γιάννης Στουρνάρας υπήρξε επί πληρωμή σύμβουλος της Novartis και κατονομάζεται στις εκθέσεις του FBI και των μαρτύρων όπως και η ίδια».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης