Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Συνηθισμένοι οι φοιτητές στην εικόνα των τοξικομανών στην Ελλάδα

Reuters: Συνηθισμένοι οι φοιτητές στην εικόνα των τοξικομανών στην Ελλάδα
Το σχόλιο του πρακτορείου Reuters για το «λουκέτο» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Στο «λουκέτο» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αίτημα να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας για την άμεση και μόνιμη απομάκρυνση διακινητών και χρηστών ναρκωτικών ουσιών από τους χώρους και δρόμους με τους οποίους γειτνιάζει άμεσα το Πανεπιστήμιο, αναφέρεται ρεπορτάζ του Reuters από την Αθήνα.
«Πρόκειται για χρόνιο πρόβλημα στα πανεπιστήμια στην ελληνική πρωτεύουσα, περιλαμβανομένου του Πολυτεχνείου και της Νομικής Σχολής», αναφέρεται στο ρεπορτάζ και προστίθεται ότι χρησιμοποιημένες σύριγγες μπορεί κανείς να βρει εύκολα κάτω από τα παγκάκια πέριξ της Νομικής Σχολής.
«Δεν μας ενοχλούν, αλλά είναι ενοχλητικό να το βλέπεις», λέει ο πρωτοετής Δημήτρης Ράπτης στο Reuters και προσθέτει ότι μια φορά ένας συμφοιτητής του παραπάτησε πάνω σε μία σύριγγα.
Πολλοί φοιτητές και εργαζόμενοι έχουν συνηθίσει πλέον την εικόνα, η οποία παραμένει η ίδια χρόνια παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να απομακρύνει τους τοξικομανείς από τα πανεπιστήμια, προστίθεται στο ρεπορτάζ και υπογραμμίζεται ότι, σύμφωνα με μία άποψη, το φαινόμενο έχει ενταθεί εξαιτίας του ακαδημαϊκού ασύλου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης