Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέσσερις συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη

Τέσσερις συλλήψεις διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
Πρόκειται για διακινητές μεταναστών
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στους νομούς Έβρου και Ροδόπης για παράνομη διακίνηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί στην εθνική οδό Ορμενίου - Αρδανίου συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής 2/11,  έναν 40χρονο και μια 29χρονη , οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο παράνομα πέντε μετανάστες.  
Στο νομό Ροδόπης, συνοριοφύλακες στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο όχημα που κινείτο στην εθνική οδό και ο οδηγός του, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα.
Οι αστυνομικοί κοντά στον οικισμό Βελκίου εντόπισαν το όχημα, το οποίο είχε εκτραπεί από τον δρόμο και είχε ανατραπεί, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν ένας 37χρονος οδηγός μαζί με έναν 26χρονο συνοδηγό, μεταφέροντας  παράνομα εννέα μετανάστες.
Τόσο οι δύο διακινητές, όσο  και οι εννέα μετανάστες, τραυματίστηκαν  κατά την ανατροπή του οχήματος και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης