Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σε αποτελέσματα εννεαμήνου και MSCI το ενδιαφέρον των επενδυτών για την τρέχουσα εβδομάδα

tags :
ΧΑ: Σε αποτελέσματα εννεαμήνου και MSCI το ενδιαφέρον των επενδυτών για την τρέχουσα εβδομάδα
Αύξηση της νευρικότητας περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση με αφορμή τις επικείμενες ανακοινώσεις από τον MSCΙ
Στα αποτελέσματα εννεαμήνου αλλά και στις αλλαγές στις συνθέσεις δεικτών θα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης ανακοινώνει αποτελέσματα εννεαμήνου η Motor Oil, αλλά στη συγκεκριμένη εισηγμένη το ενδιαφέρον θα είναι μεγαλύτερο στην τηλεδιάσκεψη η οποία θα γίνει την επόμενη μέρα, αύριο, καθώς η διοίκηση θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αναλυτών αναφορικά με τις πρόσφατες εξαγορές.
Επιπλέον τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα γίνουν γνωστές οι αλλαγές στους δείκτες MSCI με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι στις μετοχές των τραπεζών και αν θα υπάρξει κάποια διαγραφή.
Υπενθυμίζεται πως ξένοι αναλυτές είχαν δημοσιεύσει τις εκτιμήσεις τους με άλλους να υποστηρίζουν ότι θα διαγραφεί μόνο η Πειραιώς ενώ άλλοι ενέπλεκαν και άλλες τράπεζες.
Αναλυτές δεν αποκλείουν αύξηση της νευρικότητας στη σημερινή συνεδρίαση λόγω κυρίως των επικείμενων ανακοινώσεων από τον MSCI.

Euroxx

Περιμένουμε μία συνεδρίαση νευρικότητας ενόψει των αυριανών ανακοινώσεων από τον οίκο MSCI.
 
Eurobank

Περιμένουμε άλλη μία συνεδρίαση με μεταβλητότητα καθώς και με χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα.
 
Beta

Η εγχώρια αγορά είναι σε κρίσιμο σημείο αλλά ο χαμηλός όγκος δεν βοηθάει στη διαφυγή και επομένως αναμένεται μία συνεδρίαση συσσώρευσης.


Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης