Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας (ΝΔ): Σε μία κατάσταση παραλυτικής στασιμότητας η οικονομία – Το κράτος χρωστάει διαρκώς στους πολίτες

Σταϊκούρας (ΝΔ): Σε μία κατάσταση παραλυτικής στασιμότητας η οικονομία – Το κράτος χρωστάει διαρκώς στους πολίτες
"H χώρα επιτυγχάνει αχρείαστα υπερπλεονάσματα σε βάρος της ανάπτυξης και της πραγματικής οικονομίας", ανέφερε ο Χρ. Σταϊκούρας
«Η οικονομία βρίσκεται σε μία κατάσταση παραλυτικής στασιμότητας», ανέφερε από την Πάτρα ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας.
Ο ίδιος, σε δηλώσεις του, με αφορμή την παρουσία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας, στο πλαίσιο οικονομικού συνεδρίου της εφημερίδας, "Σύμβουλος Επιχειρήσεων", σημείωσε ότι «η χώρα επιτυγχάνει αχρείαστα υπερπλεονάσματα σε βάρος της ανάπτυξης και της πραγματικής οικονομίας, με το ιδιωτικό χρέος, δηλαδή τις οφειλές των πολιτών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία να έχει εκτοξευθεί κατά 60% από το τέλος του 2014, απόδειξη ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών».
Όπως είπε, «το κράτος χρωστάει διαρκώς στους Έλληνες πολίτες», η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας διαρκώς υποχωρεί, ενώ το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων «συνεχώς κατρακυλάει προς τα κάτω, προκειμένου να στηρίξει δήθεν ευεργετικές κυβερνητικές πολιτικές».
«Ευτυχώς αυτός ο κύκλος, της αβεβαιότητας, των ιδεοληψιών και της αυταπάτης ολοκληρώνεται και ανοίγει με την ψήφο των πολιτών είναι ένας νέος κύκλος ευθύνης, ρεαλισμού και υπευθυνότητας», τόνισε και πρόσθεσε πως «ανοίγει ένας νέος κύκλος με τη ΝΔ, με ένα ρεαλιστικό ολοκληρωμένο σχέδιο επίτευξης υψηλής και διατηρήσιμης οικονομικής ανάπτυξης, δημιουργίας καλών ποιοτικών θέσεων απασχόλησης, καθώς και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης