Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμηρή απάντηση Πολάκη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι

Αιχμηρή απάντηση Πολάκη στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αφήνει αιχμές για καθυστερήσεις στη διερεύνηση των υποθέσεων
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγεία, Παύλου Πολάκη, με τη Δικαιοσύνη με αφορή τη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.
Με νέα του ανάρτηση στο facebook, ο κ. Πολάκης απάντησε στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (που νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «θεσμική εκτροπή») και σχολιάζει «αθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσύνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"».
Εξάλλου, για ακόμα μία φορά ο κ. Πολάκης αφήνει αιχμές για καθυστερήσεις στο έργο της Δικαιοσύνης επισημαίνοντας: «πιστεύω πως αναγκαίο θα ηταν η "κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου " να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και οχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. Siemens - C4i, κλπ)».



Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση της, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κάνει λόγο για «θεσμική εκτροπή» και ευθεία παραβίαση της Αρχής της Διάκρισης των Λειτουργιών.
Επίσης ζητάει από τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις τοποθετήσεις του κ. Πολάκη και να αποτρέψει παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης