Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταμάτης: Ρεζέρβα του Καμμένου ο Θεοδωράκης – Όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στηρίζει Τσίπρα

Σταμάτης: Ρεζέρβα του Καμμένου ο Θεοδωράκης – Όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στηρίζει Τσίπρα
Δεν υπάρχει συναινετικό διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου, είναι μια στημένη κατάσταση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη με αφορμή τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δ. Σταμάτης, τονίζοντας ότι όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα.
«Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει πλέον να προσφέρει τίποτα.
Έχει επιλέξει να γίνει ρεζέρβα του κ. Καμμένου.
Καθαρά πράγματα.
Κόκκινη γραμμή για εμάς είναι ότι όποιος στηρίξει τον κ. Τσίπρα στις Πρέσπες είναι σαν να στηρίζει την κυβέρνηση και δεν μπορεί να έχει κανενός είδους σχέση με τη ΝΔ ούτε μετεκλογικά.
Δεν μπορούμε να έχουμε καμία συνεργασία με κόμματα που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Ο κ. Θεοδωράκης κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα για χίλια πράγματα, για τον πελατειασμό, για αντιθεσμικές συμπεριφορές και τόσα άλλα, τώρα νομιμοποιείται να τον στηρίξει για τις Πρέσπες;
Κοροϊδευόμαστε;» διερωτήθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Σταμάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στους βουλευτές εκτός του ΣΥΡΙΖΑ που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Είναι προφανές ότι υπάρχουν τουλάχιστον πολιτικά ανταλλάγματα, αυτά είναι βεβαιωμένα.
Εδώ μιλάμε για μια απόφαση που λαμβάνεται για ένα καυτό ζήτημα σε μια καυτή πολιτική περίοδο.
Ένα κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή και βρίσκεται στην κυβέρνηση χωρίς ουσιαστική πολιτική νομιμοποίηση ελέω Συντάγματος προσπαθεί να λύσει με το χειρότερο τρόπο ένα εθνικό θέμα.
Δεν υπάρχει συναινετικό διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου, είναι ένα διαζύγιο από αυτά που κάνουν τα ζευγάρια για να γλιτώσουν την εφορία, είναι μια στημένη κατάσταση, έχουν κοινά μυστικά, ο ένας είναι όμηρος του άλλου»υπογράμμισε ο κ.Σταμάτης.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση ο κ.Σταμάτης υποστήριξε ότι θα πρόκειται «για μια κυβέρνηση κουρελού με ρετάλια δεν θα έχει ουσιαστική πολιτική νομιμοποίηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης