Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Κοτζιά σε Τσίπρα και Καμμένο: Η Αριστερά δεν κάνει χατίρια σε εκβιαστές

Αιχμές Κοτζιά σε Τσίπρα και Καμμένο: Η Αριστερά δεν κάνει χατίρια σε εκβιαστές
Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό tweet ο τέως υπουργός Εξωτερικών σχολιάζει ότι «η μικροψυχία και η ζήλεια δεν είναι χαρακτηριστικά της αριστεράς. Ούτε το να κάνεις χατίρια σε εκβιαστές»
Με αναφορές σε «εκβιαστές», «νεοσσούς της πολιτικής» αλλά και στα χαρακτηριστικά της Αριστεράς, ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ανήρτησε στο twitter ένα σχόλιο βασικοί αποδέκτες του οποίου θα μπορούσαν να ήταν ακόμα κι ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο.
Ο κ. Κοτζιάς έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι «η μικροψυχία και η ζήλεια δεν είναι χαρακτηριστικά της αριστεράς. Ούτε το να κάνεις χατίρια σε εκβιαστές» και συστήνει σε «νεοσσούς της πολιτικής» να διαβάσουν το βιβλίο του Holbach "Η τέχνη της κοινωνικής αναρρίχησης.
Δοκίμια προς χρήση αυλικών"».



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το tweet του κ. Κοτζιά ήρθε μία ημέρα μετά το χάος που προκλήθηκε στη Βουλή κατά την ψηφοφορία του νέου νόμου για το ΑΣΕΠ, όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Αριστείδης Φωκάς, απουσίαζε λόγω μιας... γκαζόζας.
Μάλιστα, σήμερα (31/1/2019) ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από τον κ. Φωκά να πιει αναψυκτικό στο καφενείο της Βουλής για να διαμηνύσει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορούν να παίζουν με του ΑΝΕΛ.
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος ουκ ολίγες φορές έχει απειλήσει με... πόλεμο σε περίπτωση που διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης