Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο -8% η Intralot λόγω Τουρκίας – Δεν έχει το προβάδισμα στη διεκδίκηση του στοιχήματος

tags :
Στο -8% η Intralot λόγω Τουρκίας – Δεν έχει το προβάδισμα στη διεκδίκηση του στοιχήματος
Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν και δεύτερη οικονομική προσφορά για τη σύμβαση
Πιέσεις έως 8% δέχεται η μετοχή της Intralot καθώς όπως αναφέρει και η IBG σε report της και σύμφωνα με πληροφορίες η Sans Girisim, ο έτερος διεκδικητής του στοιχήματος στην Τουρκία έχει υποβάλει πιο ανταγωνιστική προσφορά
Η μετοχή βρίσκεται  στα 0.4985 ευρώ με απώλειες 7,69%.
Η IBG προχώρησε σε υποβάθμιση της σύστασης σε «reduce» (μείωση), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Sans Girisim, έτερος διεκδικητής του στοιχήματος στην Τουρκία έχει υποβάλει πιο ανταγωνιστική προσφορά.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο προτιμώμενος υποψήφιος θα είναι αυτός που θα προσφέρει το χαμηλότερο ποσό προμήθειας με βάση τα συνολικά στοιχήματα, με την Sans Girisim να προσφέρει 0,2% ενώ η Intralot φέρεται να πρόσφερε 0,5%.
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα που επικαλείται το τμήμα ανάλυσης της IBG οι δύο τελικοί υποψήφιοι (η θυγατρική της Ιντραλότ, Inteltek και η κοινοπραξία Demiroren και Scientific Games) υπέβαλλαν δεσμευτικές προσφορές για το 10ετές συμβόλαιο αθλητικών στοιχημάτων στην Τουρκία σήμερα στις 9:00 ώρα Αθήνας.
Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, οι δύο υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν και δεύτερη οικονομική προσφορά για τη σύμβαση (οι προσφορές θα ανοίξουν ταυτόχρονα) στις 11:00 ώρα Αθήνας.
Ο προτιμώμενος υποψήφιος θα είναι αυτός που θα προσφέρει το χαμηλότερο ποσό προμήθειας με βάση τα συνολικά στοιχήματα (επί του παρόντος το ποσό προμήθειας που εισπράττει η Inteltek είναι 1,4%).
Το τελικό στάδιο του διαγωνισμού είναι η αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς, η οποία θα διαρκέσει 3 εβδομάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης