Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pence: Κάποιες ευρωπαϊκές χώρες προσπάθησαν να σπάσουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ προς το Ιράν

Pence: Κάποιες ευρωπαϊκές χώρες προσπάθησαν να σπάσουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ προς το Ιράν
Κάποιοι από τους Ευρωπαίους συμμάχους προσπάθησαν να «σπάσουν» τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Τεχεράνης, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence
Κάποιοι από τους Ευρωπαίους συμμάχους προσπάθησαν να «σπάσουν» τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Τεχεράνης, δήλωσε σήμερα (14/2/2019) ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Mike Pence, καλώντας τους να αποσυρθούν από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν.
«Δυστυχώς, ορισμένοι από τους κορυφαίους Ευρωπαίους εταίρους μας δεν ήταν τόσο συνεργάσιμοι.
Μάλιστα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μηχανισμούς για να “σπάσουν” τις κυρώσεις μας», δήλωσε ο Pence κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης για τη Μέση Ανατολή, που διοργάνωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στη Βαρσοβία.
Ο Pence δήλωσε ότι ένα σχέδιο που θεσπίστηκε από την ΕΕ για τη διευκόλυνση του εμπορίου με το Ιράν αποτελεί «προσπάθεια να σπάσει τις αμερικανικές κυρώσεις εναντίον του δολοφονικού επαναστατικού καθεστώτος του Ιράν».
«Πρόκειται για ένα απερίσκεπτο βήμα που θα ενισχύσει μόνο το Ιράν, θα αποδυναμώσει την ΕΕ και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών», πρόσθεσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης