Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ευρώπη Ασφαλιστική: Κερδοφόρα Ανάπτυξη Εργασιών για το 2019

tags :
Ευρώπη Ασφαλιστική: Κερδοφόρα Ανάπτυξη Εργασιών για το 2019
Χρονιά εξελίξεων για τις ασφαλιστικές εταιρίες χαρακτήρισε το 2019 ο κ. Μακρόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική
Τα δυναμικά σχέδια και τις προοπτικές της Ευρώπη Ασφαλιστική τη Νέα Χρονιά ανέδειξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Prive Salon de Bricolage.
Ο κ. Μακρόπουλος αναφέρθηκε στην ασφαλιστική αγορά, εκτιμώντας ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά εξελίξεων για τις εταιρίες, οι οποίες θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για να αντεπεξέλθουν.
Στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι: «η Ευρώπη Ασφαλιστική βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, είναι κεφαλαιακά επαρκώς θωρακισμένη, με μια ισχυρή πελατειακή βάση, αλλά και ένα ανθρώπινο δυναμικό εστιασμένο στο καλό αποτέλεσμα και την ανάπτυξη της εταιρίας τα επόμενα χρόνια».
Εξήγησε ότι η Ευρώπη Ασφαλιστική διατηρεί σταθερές τις αρχές, αλλά και τις αξίες της, καθώς αυτές συντέλεσαν στην πρόοδό της και την οδήγησαν στη σημερινή ξεχωριστή εικόνα που έχει στην αγορά.
Ο κ. Μακρόπουλος επέμεινε στην εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει η εταιρία από το σύνολο της αγοράς, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες της γεγονός που, όπως επεσήμανε, αποτελεί στις μέρες μας «ανεκτίμητη αξία».
Στην ομιλία της η κα Θεοδώρα Σταθούρου, γενική διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της εταιρίας, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους, που υποστηρίζουν διαχρονικά την Ευρώπη Ασφαλιστική και εξέφρασε την τιμή και τη χαρά της, που είναι πλέον και η ίδια μέλος αυτής της οικογένειας.
«Με κύριο στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη έχουμε ήδη εκπονήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και υποδομές, πάνω στις οποίες έχουμε στηρίξει την Εμπορική μας Στρατηγική για το 2019», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.
«Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που ξέρει και μπορεί να βάζει τον πήχη ψηλά. Με συνέπεια στο στόχο μας και με την προσοχή που απαιτείται είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».
Η βραδιά συνεχίστηκε με την καθιερωμένη κοπή πίτας αλλά και την ανταλλαγή ευχών για τη Νέα Χρονιά, που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης