Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Διαφημιστική καμπάνια για την Υγεία από την ΑΧΑ με κεντρικό μήνυμα «Γύρισε γρήγορα κοντά σε εκείνους που αγαπάς»

tags :
Διαφημιστική καμπάνια για την Υγεία από την ΑΧΑ με κεντρικό μήνυμα «Γύρισε γρήγορα κοντά σε εκείνους που αγαπάς»
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η ΑΧΑ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση υγείας για 1 μήνα σε όλους τους νέους πελάτες της που θα ασφαλιστούν με πρόγραμμα υγείας
Στην απλή και γρήγορη διαδικασία αποζημίωσης που προσφέρουν τα προγράμματα της ΑΧΑ Ελλάδας εστιάζει η διαφημιστική καμπάνια της Εταιρείας, η οποία προβάλλεται στην Τηλεόραση, τον Τύπο, το Internet και τον Κινηματογράφο.
Με κεντρικό μήνυμα: «Γύρισε γρήγορα κοντά σε εκείνους που αγαπάς» η ταινία μάς υπενθυμίζει πόσο πολύτιμες είναι κάποιες στιγμές στη ζωή μας, όπως εκείνη του μικρού αγοριού που ανυπομονεί να επιστρέψει η μαμά του, μετά από νοσηλεία, έτσι ώστε να βγάλουν μαζί το πρώτο του δόντι.
Η εν λόγω προσέγγιση βασίστηκε στα αποτελέσματα ερευνών και αξιολογήσεων ασφαλισμένων της ΑΧΑ (Transparent Customer Feedback), σύμφωνα με τα οποία η ΑΧΑ αξιολογείται πολύ θετικά στις κύριες ανάγκες των ασφαλισμένων για άμεση εξυπηρέτηση κατά την αποζημίωση και την ομαλή επάνοδο στην καθημερινότητά τους.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η ΑΧΑ προσφέρει δωρεάν ασφάλιση υγείας για 1 μήνα σε όλους τους νέους πελάτες της που θα ασφαλιστούν με πρόγραμμα υγείας. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα είναι σε ισχύ για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.
Με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια της ΑΧΑ, ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας, Μπάμπης Αναστασιάδης δήλωσε: «Στην ΑΧΑ αναγνωρίζουμε τη στιγμή της αποζημίωσης ως μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σχέσης με τους ασφαλισμένους μας.
Για αυτό το λόγο δημιουργούμε προϊόντα και διαδικασίες που τους επιτρέπουν να επιστρέφουν το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα, κοντά σε εκείνους που αγαπούν».
Μπορείτε να δείτε το video της καμπάνιας εδώ: https://youtu.be/dwPCK24Qliw

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης