Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Π. Καμμένου κατά Κοτζιά: Ο προδότης της Μακεδονίας μου επιτίθεται ενώ αναρρώνω

Αιχμές Π. Καμμένου κατά Κοτζιά: Ο προδότης της Μακεδονίας μου επιτίθεται ενώ αναρρώνω
Συνεχίζεται η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών
Στις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ότι ο Πάνος Καμμένος γνώριζε τα πάντα όσον αφορά το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών «απάντησε» μέσω twitter ο τελευταίος.
Με ένα tweet όπου αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για προδοσία και αναφέρεται στον Πύλιο Γούση, ο οποίος ήταν Σουλιώτης πολεμιστής, που έμεινε στην ιστορία ως προδότης του Σουλίου λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση του 1821.



Ο κ. Κοτζιάς, με συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα, απορρίπτει τα περί αιφνιδιασμού του Πάνου Καμμένου όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας «είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό με στόχο να κλείσει το θέμα».
Συγκεκριμένα απαντώντας στην ερώτηση αν ισχύει η αναφορά του κ. Καμμένου πως είχε δεσμευτεί να υπογραφεί η συμφωνία για το ονοματολογικό πριν από τις εκλογές ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «τα ήξερε όλα».
«Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας», επισήμανε και υπενθύμισε ότι «το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή».
Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά ο κ. Καμμμένος «είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα».
«Γνώρισε, δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης