Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Απώλειες άνω του 4% για τη Motor Oil στον απόηχο της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων χρήσης 2018

tags :
Απώλειες άνω του 4% για τη Motor Oil στον απόηχο της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων χρήσης 2018
Mετά το κλείσιμο της συνεδρίασης η διοίκηση έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών
Απώλειες καταγράφει η μετοχή της Motor Oil και μάλιστα ξεπερνούν το 4% με αποτελέσματα η μετοχή να βρίσκεται στα 20,90 ευρώ και η αποτίμηση στα 2,31 δισ. ευρώ.
Η εισηγμένη δημοσίευσε χθες μειωμένα αποτελέσματα λόγω υψηλών ζημιών από την αποτίμηση των αποθεμάτων, οι οποίες όμως αντισταθμίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από το ρεκόρ όγκου πωλήσεων.
Η μετοχή διαπραγματεύεται με μονοψήφιο p/e ενώ για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μείωσε τον καθαρό της δανεισμό, ο οποίος βρίσκεται στα 250 εκατ. ευρώ.
Η Motor Oil προγραμματίζει επενδύσεις 90 εκατ. ευρώ το 2019, ενώ θα δώσει υπόλοιπο μερίσματος 0,95 ευρώ ανά μετοχή με το συνολικό να ανέρχεται στα 1,30 ευρώ που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση άνω του 6%.
Ο όγκος στη μετοχή ξεπερνά τις 70 χιλ. τεμάχια.
Η υποχώρηση θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι τα 20,30 ευρώ όπου βρίσκεται ο κινητός μέσος των 200 ημερών, βελτιώνοντας περαιτέρω τους δείκτες p/e και p/bv για τη μετοχή ενώ παράλληλα θα αυξήσει και τη μερισματική απόδοση.
Σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης η διοίκηση έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης