Τελευταία Νέα
Πολιτική

Novartis: Η εσωτερική έρευνα δεν εντόπισε στοιχεία για δωροδοκία Ελλήνων αξιωματούχων

tags :
Novartis: Η εσωτερική έρευνα δεν εντόπισε στοιχεία για δωροδοκία Ελλήνων αξιωματούχων
Η υπόθεση της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας επανέρχεται στο προσκήνιο εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων
Δεν εντοπίστηκαν στοιχεία για χρηματισμό Ελλήνων αξιωματούχων κατά την εσωτερική έρευνα που διενήργησε η Novartis, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.
Η υπόθεση της ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας επανέρχεται στο προσκήνιο εν όψει των εκλογικών αναμετρήσεων, σημειώνει το δημοσίευμα.
Η Ελλάδα ερευνά τις αναφορές για χρηματισμό Ελλήνων αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων πρώην υπουργοί, ο Επίτροπος της Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.
Σε εξέλιξη είναι και η σχετική έρευνα στις ΗΠΑ.
Η Novartis δεν έλαβε προνομιακή μεταχείριση από το ελληνικό Δημόσιο και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να εντοπίσει τυχόν ακατάλληλες πληρωμές σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Novartis στο Bloomberg.
Η έρευνα των ελληνικών αρχών συνεχίζεται, όπως και της Novartis. Λεπτομέρειες για την υπόθεση, η οποία δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017, έρχονται ξανά στο προσκήνιο καθώς η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και το κυριότερο κόμμα της αντιπολίτευσης της χώρας προετοιμάζονται για τις πρώτες εκλογές μετά τη λήξη του μνημονίου τον περασμένο Αύγουστο, σημειώνει το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης