Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Porsche αναβαθμίζει τη γκάμα του Cayenne

tags :
Η Porsche αναβαθμίζει τη γκάμα του Cayenne
Η Porsche αναβαθμίζει τη γκάμα του Cayenne
Η αναζήτηση νέων μοντέλων και εκδόσεων που θα προσελκύσουν τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων είναι μια από τις πιο δύσκολες αποστολές για κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων.
Η Porsche αποφάσισε να προσθέσει στη γκάμα της μια νέα έκδοση του πολυτελούς SUV Cayenne. Πρόκειται για μια νέα πρόταση η οποία έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την κουπέ διαμόρφωση του αμαξώματος.
Η νέα προσπάθεια της μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων υψηλής αξίας σχετίζεται με την εμπορική επιτυχία των ανάλογων ανταγωνιστικών εκδόσεων που διατίθενται ήδη στην αγορά. Συγκεκριμένα οι μάρκες Mercedes και BMW, έχουν λανσάρει τις εκδόσεις GLE Coupe και X6, οι οποίες σημειώνουν ανοδική τάση στις πωλήσεις, σημειώνει το Automotive News Europe.
Το Cayenne Coupe, έχει ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα, νέα πίσω αεροτομή, μεμονωμένα πίσω καθίσματα και πανοραμική σταθερή γυάλινη οροφή ή προαιρετική οροφή από ανθρακονήματα. Οι πίσω πόρτες και άλλα τμήματα έχουν επανασχεδιαστεί για να ταιριάζουν στη νέα σχεδίαση του αυτοκινήτου.
Το Cayenne Coupe θα κυκλοφορήσει με δύο κινητήρες υψηλής απόδοσης. Ο ένας κινητήρας, V6 3.000 κ.εκ. αποδίδει 335 ίππους και εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5.9΄΄ και μέγιστη ταχύτητα 243 χλμ./ώρα.
Το κορυφαίο Cayenne Turbo Coupe είναι εξοπλισμένο με V8 twin-turbo 4.000 κ.εκ. ισχύος 541 ίππων. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9΄΄, μέγιστη ταχύτητα 286 χλμ./ωρα. 'Αλλοι κινητήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός plug-in υβριδικού συστήματος κίνησης αναμένεται να προστεθούν αργότερα στη γκάμα του Cayenne Coupe.
Το Cayenne Coupe αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη Μαΐου. Στη Γερμανία, το Cayenne Coupe θα κοστίσει 83.711 ευρώ και το Cayenne Turbo Coupe 146.662 ευρώ.
Το SUV αναμένεται στις εκθέσεις των ΗΠΑ αυτό το φθινόπωρο. Οι τιμές θα ξεκινήσουν από 76.550 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 1.250 δολαρίων για την μεταφορά του με πλοίο από την Ευρώπη. Το Cayenne Turbo Coupe θα έχει αρχική τιμή 131.350 δολάρια, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης