Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Παρουσίαση προγράμματος Roots και λύσεων χρηματοδότησης μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Κρήτη

tags :
Παρουσίαση προγράμματος Roots και λύσεων χρηματοδότησης μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Κρήτη
Παρουσίαση προγράμματος Roots και λύσεων χρηματοδότησης μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην Κρήτη
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ηρακλείου και Χανίων, πραγματοποίησε στις 19 και 20 Μαρτίου, αντίστοιχα, ενημερωτικές εκδηλώσεις  παρουσίασης του προγράμματος Roots και των λύσεων χρηματοδότησης μέσω του ΧΑ, σε εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Κρήτης.
Την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο χαιρέτησε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ενώ την εκδήλωση που έλαβε χώρα στα Χανιά χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Ροκάκης και συντόνισε ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Μουντάκης. Από πλευράς Χρηματιστηρίου την παρουσίαση πραγματοποίησε η κ. Γεωργία Μουρλά, Διευθύντρια Εισηγμένων Τίτλων.
Στην παρουσίαση επίσης, έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι των εισηγμένων εταιριών που εδρεύουν στην Κρήτη (εκδήλωση Ηρακλείου: κ. Αντώνης Αδάμης, Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ και κ. Μανώλης Δαμιανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ - εκδήλωση Χανίων:  κ. Στέλιος Στάμος, Οικονομικός Διευθυντής, ΑΝΕΚ LINES και κ. Στέλιος Δομαζάκης, Διευθυντής IR, ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ), καθώς και εκπρόσωποι των συνεργατών του προγράμματος Roots (εκδήλωση Ηρακλείου: κ. Γιώργος Περάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Ομάδας Καταστημάτων, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και κ. Εμμανουήλ Διαμαντουλάκης, Senior Partner, GRANT THORNTON - εκδήλωση Χανίων: κ. Κων/νος Αντωνακάκης, Partner, GRANT THORNTON).
Το πρόγραμμα Roots αποτελεί μια δυναμικά εξελισσόμενη, συλλογική πρωτοβουλία υγιών παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, που μοιράζονται την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης μικρομεσαίων εταιριών σε επενδυτικά κεφάλαια, αλλά και την εξοικείωσή τους με κανόνες και βέλτιστες πρακτικές όπως διαμορφώνονται διεθνώς.
Οι Corporate Champions που ήδη στηρίζουν το πρόγραμμα είναι οι εταιρείες EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΕΜΕΣ,  ΤΙΤΑΝ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και Advisory Partners είναι οι εταιρείες GRANT THORNTON και DELOITTE. Το εκπαιδευτικό σκέλος του προγράμματος υποστηρίζουν έμπειροι συνεργάτες όπως η Ελληνική Ένωση CFA, το Global Competitiveness Academy (GCA) και το Arizona State University, καθώς και διεθνώς καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί του χώρου.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν λειτουργικό προϊόν ή υπηρεσία, με στοιχεία καινοτομίας, και είναι σε θέση να παρουσιάσουν μία επιχειρηματική πρόταση, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και δυνατότητα να προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Roots, καθώς και για την υποβολή αίτησης  συμμετοχής στο πρόγραμμα: https://www.roots-program.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης