Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Deloitte SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη

tags :
Deloitte SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές στη Θεσσαλονίκη
Το δεύτερο SAP School της Deloitte στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει την Δευτέρα 1 Απριλίου και θα επικεντρώνεται στην εκμάθηση της πλατφόρμας SAP και της αντίστοιχης της γλώσσας προγραμματισμού SAP ABAP.
Σε συνέχεια μιας σειράς εκπαιδεύσεων και Bootcamp που διοργανώνει, η Deloitte, θα πραγματοποιήσει τον Απρίλιο στις εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη το δεύτερο SAP School για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές
Μετά την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο ελληνικό Deloitte Code School, αλλά και το πρώτο SAP School που είχε πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, η Deloitte επανέρχεται με ένα ακόμη, δωρεάν για τους συμμετέχοντες, technical school το οποίο θα αφορά την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού ABAP, με σκοπό την άμεση επαγγελματική απορρόφηση όσων ολοκληρώσουν με επιτυχία το σχολείο!
Στο πλαίσιο του δεύτερου Deloitte SAP School, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από πραγματικά παραδείγματα και hands on practice, να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή, ώστε να μελετήσουν βασικά στοιχεία ενός συστήματος SAP ERP, καθώς και άλλων συστημάτων CRM, SRM, BI κτλ. Όλα αυτά, με τη συνεχή υποστήριξη των έμπειρων στελεχών της Deloitte Ελλάδας και Ιταλίας.
Με την ολοκλήρωση του SAP School, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει σημαντικές γνώσεις, κατανοώντας σε βάθος τη λειτουργία και τις διάφορες πτυχές των συστημάτων SAP, η οποία αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα επιχειρηματικού λογισμικού που εμπιστεύονται χιλιάδες εταιρίες σε όλο τον κόσμο.
Το δεύτερο SAP School της Deloitte απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και νέους προγραμματιστές οι οποίοι διαθέτουν βασικές γνώσεις αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού και σχεσιακών βάσεων δεδομένων.
Οι συμμετέχοντες, εκτός από κίνητρο και διάθεση για μάθηση, θα πρέπει να γνωρίζουν από δομές δεδομένων και κώδικα αλλά και να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση αποτελεί η ικανότητά τους να συνεργάζονται αρμονικά, αφομοιώνοντας την κουλτούρα της Deloitte, δείχνοντας πως θα μπορούσαν σύντομα να επιτελέσουν κομμάτι της ομάδας της εταιρείας.
Ακολουθεί το link με τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής στο site της Deloitte: www.deloitte.com/gr/sap-school

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης