Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας κυβερνητικής συνεργασίας με τον Τσίπρα

Καμμένος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας κυβερνητικής συνεργασίας με τον Τσίπρα
«Θα πρέπει όμως να υπάρξει ενιαία γραμμή στα εθνικά θέματα», είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας
Παρά τις τεταμένες σχέσεις του τελευταίου διαστήματος, μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα, εάν χρειαστεί για τον σχηματισμό κυβέρνησης.  
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα, εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον  ΣΥΡΙΖΑ όπως το 2015, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ λέει «Ναι», με την προϋπόθεση μίας ενιαίας γραμμής στα εθνικά θέματα.  
Όπως είπε ο κ. Καμμένος «χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καθώς είναι και μια καλή περίοδος αφού η Τουρκία καταρρέει.
Θα πρέπει όμως να υπάρξει ενιαία γραμμή στα εθνικά θέματα».

Επιμένει στις καταγγελίες για Κοτζιά

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιμένει στις καταγγελίες για απάτη σε βάρος του δημοσίου κατά του Νίκου Κοτζιά .
Ο πρώην υπουργός Άμυνας επανέλαβε τις κατηγορίες στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Εξωτερικών τονίζοντας για πρώτη φορά πως ο συνεργάτης του κ. Κοτζιά, Μιχάλης Κόκκινος, σε μία προσπάθεια να βρει πληροφορίες σε βάρος του, επικοινώνησε με επικηρυγμένο πρόσωπο για το οποίο εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και βρίσκεται στην Κοπεγχάγη.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες και εξυβρίσεις.
Αιχμή των καταγγελιών του κ. Καμμένου σε βάρος του κ. Κοτζιά είναι η σύμβαση για χορήγηση θεωρήσεων.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως οι βίζες αποφέρουν 250 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος όμως ο πρώην ΥΠΕΞ παραχώρησε το έργο έναντι 15 εκατ. ευρώ.
Δήλωσε επίσης ότι οι ανάδοχες εταιρείες είχαν αρχικό κεφάλαιο της τάξης των λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε πως είχε δώσει στον πρωθυπουργό έναν φάκελο που περιείχε επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του κ. Κοτζιά, και κατόπιν τούτου ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αλλάξει την ηγεσία στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ο κ. Κοτζιάς υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό τον Οκτώβριο, μετά από σειρά προσωπικών διαξιφισμών με τον κ. Καμμένο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης