Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Εθνική Ασφαλιστική και στο Athens Mall με τα προγράμματα Full Health και Full Auto

Η Εθνική Ασφαλιστική και στο Athens Mall με τα προγράμματα Full Health και Full Auto
Το πρώτο περίπτερο λειτουργεί ήδη από την Τρίτη 2 Απριλίου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του
Ένα νέο επικοινωνιακό πεδίο «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» εγκαινιάζει η Εθνική Ασφαλιστική στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αττικής.
Το πρώτο περίπτερο λειτουργεί ήδη από την Τρίτη 2 Απριλίου στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής και βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων του.
Εκεί, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κλίμα ζεστό και φιλικό, θα μπορείτε να γνωρίσετε τα Ασφαλιστικά Προγράμματα Full Health και Full Auto και να κερδίστε όμορφα δώρα με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, με τίτλο «Εθνική Contest – Athens Metro Mall» που κληρώνει:
• 1 ταξίδι για δύο άτομα σε Resort στην Αράχωβα για τον 1ο νικητή
• 1 Apple iPhone 8 / 64GB Smartphone για τον 2ο νικητή
Ο 1ος νικητής κερδίζει ένα ταξιδιωτικό πακέτο για 2 άτομα, που περιλαμβάνει τριήμερη (3 νύκτες) διαμονή με πρωινό και επιλεγμένες υπηρεσίες Spa, σε πέντε αστέρων Resort στην Αράχωβα.
Το δώρο αυτό, προσφέροντας στον νικητή ένα όμορφο τριήμερο και υπηρεσίες που θα τον αναζωογονήσουν και θα τονώσουν την ευεξία του (spa) τον φέρνει πιο κοντά στη φιλοσοφία της ζωής στο Full, στη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full Health.
Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 8 μήνες, με έναρξη από την 02/04/2019 έως την 31/07/2019 (διακόπτεται τον Αύγουστο) και ξεκινάει πάλι την 01/09/2019 και λήγει την 31/12/2019 2019 (από 2/4/2019 έως 31/12/2019).
Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί μία κλήρωση στις 15 Ιανουαρίου 2020, η οποία θα αναδείξει συνολικά 2 νικητές, όπως αναφέρεται και στους όρους του διαγωνισμού.

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης