Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται… εμπνέεται

tags :
Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται… εμπνέεται
«Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται: ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… !!!»
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Ηλία Ψινάκη να δηλώσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές αλλά και ακόμα περισσότερο η διακήρυξη, την οποία υπογράφει ο ίδιος με φαρδιά-πλατιά γράμματα, και στην ουσία απαιτεί... σεβασμό.
«Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται: ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… !!!» καταλήγει η διακήρυξη.
Ο κ. Ψινάκης εμφανίζεται με το γνωστό εκκεντρικό ύφος και τις γνωστές εκκεντρικές εκφράσεις προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, σαν μην υπήρξε ποτέ δήμαρχος Μαραθώνα, σαν μην κάηκαν 100 άνθρωποι στο Μάτι, σαν μην ξεκληρίστηκαν οικογένειες, σαν μην καταστράφηκαν ολόκληρες περιουσίες, σαν μην φέρει καμία ευθύνη για ο,τιδήποτε.
Ο κ. Ψινάκης εμφανίστηκε με περίσσιο «θάρρος», τα έβαλε με όλα τα κόμματα και τους υποψήφιους προειδοποιώντας ότι «θα πάρουν τον μπούλο», οι κλέφτες, οι «επαγγελματίες πολιτικοί», οι μη αποτελεσματικοί, οι βολεψάκηδες, αλλά και όσοι θα πουν έστω και ένα «θα».
Η αλήθεια είναι πως όταν τον Οκτώβριο του 2018, ο κ. Ψινάκης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές («χρειάζομαι επειγόντως διακοπές» είχε πει χαρακτηριστικά), αρκετοί… ανακουφίστηκαν.
Ίσως γιατί δεν ήξεραν τα μελλοντικά του σχέδια.
Για την ιστορία πάντως, ο σεβασμός δεν επιβάλλεται… εμπνέεται.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης