Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διαγραφή των παραγώγων προϊόντων ΣΜΕ της Grivalia στις 18/4

tags :
ΧΑ: Διαγραφή των παραγώγων προϊόντων ΣΜΕ της Grivalia στις 18/4
ΧΑ: Διαγραφή των παραγώγων προϊόντων ΣΜΕ της Grivalia στις 18/4
Κατόπιν της έγκρισης από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης των Εταιρειών Eurobank Ergasias A.E. και Grivalia Properties A.E.Ε.A.Π., με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, το ΧΑ ανακοινώνει ότι ο χειρισμός για τα Παράγωγα ΣΜΕ και τα Προϊόντα του Μηχανισμού Δανεισμού Τίτλων επί της μετοχής της GRIVALIA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π., θα έχει ως εξής:
Α) Διαγραφή των παραγώγων προϊόντων ΣΜΕ επί της μετοχής της Grivalia Properties A.E.Ε.A.Π. κατά την ημερομηνία λήξης των σειρών του Απριλίου, ήτοι την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2.6.12 του Κανονισμού ΧΑ. Κατά την ημερομηνία διαγραφής, οι ανοικτές θέσεις επί του εν λόγω παραγώγου, θα λήξουν αναγκαστικά και θα διακανονιστούν κανονικά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά εισαγωγής του Παραγώγου, δηλαδή με φυσική παράδοση της υποκείμενης αξίας την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. Για τον υπολογισμό των χρηματικών υποχρεώσεων των συμβαλλομένων μερών κατά τη φυσική παράδοση, θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία δημοσιευμένη τιμή της υποκείμενης αξίας πριν τη διαγραφή του προϊόντος, δηλαδή η τιμή κλεισίματος της Grivalia Properties A.E.Ε.A.Π. της συνεδρίασης της 18ης Απριλίου 2019.
Β) Παύση συναλλαγών Δανεισμού Τίτλων την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 για τα προϊόντα του Μηχανισμού Δανεισμού Τίτλων της Grivalia Properties A.E.Ε.A.Π, ως συνέπεια της διαγραφής του παραγωγού και βάσει του άρθρου 2.6.13 του Κανονισμού ΧΑ. Η ΕΤ.ΕΚ. θα ασκήσει τα δικαιώματα επιστροφής για λογαριασμό όλων των δανειοληπτών και θα προβεί στις παραλαβές και παραδόσεις των σχετικών αξιών την επομένη της άσκησης.
Επισημαίνεται ότι, στα Παράγωγα προϊόντα και στα προϊόντα του Μηχανισμού Δανεισμού Τίτλων επί της μετοχής της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. δεν θα πραγματοποιηθεί καμία μεταβολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης