Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Στην εμπορία αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ μέσω της Petrogaz Energy

tags :
Στην εμπορία αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ μέσω της Petrogaz Energy
Στην εμπορία αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχεται η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ μέσω της Petrogaz Energy
Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, μέσω της PETROGAZ ENERGY έχει ως κύριο στόχο, την επέκταση των δραστηριοτήτων της στους τομείς προμήθειας Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικής Ενέργειας σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντάς ανταγωνιστικά πακέτα προμήθειας στους καταναλωτές.
Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια σε προνομιακές τιμές χωρίς καμία χρονική δέσμευση, ρήτρα ή ακυρωτικά.
Η εταιρία θα αξιοποιήσει κυρίως το υπάρχον δίκτυο συνεργατών που έχει δημιουργήσει από τη μακροχρόνια παρουσία της στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα:
8001188811 (αστική χρέωση για κλήσεις από σταθερό) ή στο
2111894111 (κλήσεις από σταθερό και κινητό).
Όραμα της PETROGAZ ENERGY είναι η συνέχιση και η αύξηση των δεσμών εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ από το 1953 με όλους τους Έλληνες, προσφέροντας καθαρή και προσιτή ενέργεια με σεβασμό απέναντι στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον.
Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, στον τομέα της εμπορίας υγραερίου εδώ και 65 χρόνια, με τη συμβολή ενός καλά οργανωμένου και εξαπλωμένου δικτύου πώλησης που εφοδιάζεται από 12 Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης, Διακίνησης & Εμφιάλωσης Υγραερίου και εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών σε οποιοδήποτε σημείο της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας.
Συνεργάζεται με 12.000 πρατήρια διακίνησης εμφιαλωμένου υγραερίου, έχει εγκαταστήσει πάνω από 15.500 δεξαμενές σε πελάτες Υγραερίου «Χύμα» ενώ παράλληλα τροφοδοτεί 300 πρατήρια υγραερίου AUTOGAS προσφέροντας ασφαλείς, άμεσες και εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης όλων των πελατών της.
Ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Veroniki Holding, με έδρα το Μιλάνο και με ανθρώπινο δυναμικό που υπερβαίνει τα 1.300 άτομα με παρουσία μέσω 32 Εταιρειών σε 9 Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο τομέας του υγραερίου αποτελεί τον επιχειρηματικό πυρήνα του Ομίλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στους τομείς του Real Estate, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Υγείας, του Ναυτιλιακού Τομέα και στον τομέα υλικών συσκευασίας τροφίμων από ανακυκλώσιμο PET.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης