Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Βουλή η δικογραφία της Novartis - Λοβέρδος: Στημένη υπόθεση με εμπλοκή δικαστών - Τι απαντούν οι εισαγγελείς - Σφοδρή κόντρα Μαξίμου - ΝΔ

tags :
Στη Βουλή η δικογραφία της Novartis - Λοβέρδος: Στημένη υπόθεση με εμπλοκή δικαστών - Τι απαντούν οι εισαγγελείς - Σφοδρή κόντρα Μαξίμου - ΝΔ
Η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κατασκευάζουν ειδήσειςι για να σκεπάσουν την πραγματικότητα του σκανδάλου αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
(upd7) Παραμένει στα ύψη η αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για την υπόθεση της Novartis με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος καλείται εφόσον αρθεί η βουλευτική του ασυλία, να καταθέσει ως ύποπτος στους εισαγγελείς Διαφθοράς για την πράξη της παθητικής δωροδοκίας να πυροδοτεί ακόμα περισσότερο το κλίμα έντασης στρέφοντας τα πυρά του όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στους δικαστές.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο
κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστών, κάνοντας λόγο για πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή, με την Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδας να αντιδρά άμεσα και έντονα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν εξυπηρετούμε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες».
Το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί σχετικά με την υπόθεση της Novartis επιβεβαιώνουν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επιτίθενται στη ΝΔ, επισημαίνοντας πωςπαρά τις προσπάθειες της σε συνεργασία με φιλικά της ΜΜΕ να "κατασκευάσει ειδήσεις" για να σκεπάσει το σκάνδαλο, δεν θα τα καταφέρει και η Δικαιοσύνη θα φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους

Κυβερνητικές πηγές για Novartis: Φωνάζει ο κλέφτης…

«Σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ κάλυψαν σε χρόνο μηδέν την απόσταση από την ένοχη αμηχανία, στην ακόμα πιο ένοχη εφαρμογή της συνταγής "φωνάζει ο κλέφτης".
Τώρα προχωρούν στο ανώτατο στάδιο νοβαρτισμού να κατασκευάζουν  "ειδήσεις" για να σκεπάσουν με αυτές την δύσοσμη πραγματικότητα που αποκαλύπτει η Δικαιοσύνη.
Τελευταίο δείγμα της δημιουργικότητας τους το δήθεν "άδειασμα" του Νίκου Παππά από το Μαξίμου, στο οποίο διαπρέπει σήμερα η βιομηχανία χημικών του κ. Μαρινάκη και άλλες συναφείς βιοτεχνίες fake news.
Τους πληροφορούμε ότι στα έγγραφα και τις μαρτυρίες για τη Novartis, όπως και σε όλα τα πραγματικά σκάνδαλα, δεν υπάρχει το όνομα Νίκος Παππάς.
Άλλα ονόματα, με εξέχουσα θέση στη ΝΔ και τους πολιτικούς της υποτακτικούς υπάρχουν.
Και επίσης, όσο κι αν παίζουν τον παπά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν τη Δικαιοσύνη να φτάσει στο βάθος των πεπραγμένων τους» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει προκληθεί βραχυκύκλωμα στο πρωθυπουργικό επιτελείο για την υπόθεση Πετσίτη, «ερμηνεύοντας» ως άδειασμα προς τον υπουργό Νίκο Παππά τη χθεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου ότι «δεν γνωρίζω τις σχέσεις Παππά – Αρτεμίου».

Στη Βουλή η δικογραφία

Η άρση ασυλίας του κ.Λοβέρδου ζητείται από τη Βουλή, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση ενώπιον της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όπως αναφέρεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis που διαβιβάστηκε χθες (Τρίτη 9/4) το μεσημέρι στη Βουλή.
Η Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, στο έγγραφό της προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, αναφέρει ότι, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με την υπόθεση Novartis διερευνάται, μεταξύ άλλων, και ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, την περίοδο Απρίλιος 2011-Μάιος 2012.
Η έρευνα αφορά τη διαδικασία έγκρισης και τιμολόγησης τεσσάρων φαρμακευτικών σκευασμάτων που τέθηκαν στην ελληνική αγορά από την NOVARTIS.
Οι εισαγγελείς διαφθοράς στηρίζονται σε καταθέσεις μαρτύρων, σε έγγραφα και σε εικονικά τιμολόγια προς τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη διαφήμιση της Novartis.
Επίσης, περιλαμβάνονται σημειώσεις αρχείου που κατασχέθηκε από την εταιρεία NOVARTIS για το πώς επιτεύχθηκαν, μεταξύ άλλων, αυξήσεις τιμών στα φάρμακα της εταιρείας. Περιλαμβάνονται ακόμη, αρχεία που περιέχουν την ένδειξη «Εμπιστευτικό» και φέρουν το όνομα «KOSTAS FROUZIS».
«Κατ' ακολουθία των ανωτέρω αποδεικτικών στοιχείων, κρίνουμε αναγκαίο να κληθεί σε παροχή, χωρίς όρκο, εξηγήσεων, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 31 ΚΠΔ, ο Ανδρέας Λοβέρδος», αναφέρει στο έγγραφό της η Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς.
Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας θέτει στο αρχείο την έρευνα για τέσσερις πολιτικούς (Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λυκουρέτζο, Γιώργο Κουτρουμάνη και Παναγιώτη Πικραμένο) και κρατά ανοιχτή την υπόθεση για τους άλλους πέντε πολιτικούς (Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Γιάννη Στουρνάρα, Αδωνη Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά) καθώς οι έρευνες για το σύνολο της υπόθεσης δεν έχουν ολοκληρωθεί, αν και δεν έχει βρεθεί ως σήμερα κάτι μεμπτό από τις εισαγγελικές έρευνες.
Μια εβδομάδα μετά τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας, συγκαλείται η Ολομέλεια της Βουλής, η οποία με ονομαστική φανερή ψηφοφορία θα αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή.
Σε αυτή τη συνεδρίαση, μπορεί να τοποθετηθεί τόσο ο κ.Λοβέρδος όσο και όποιος άλλος βουλευτής ή πολιτικός αρχηγός το επιθυμεί, γεγονός που προφανώς θα σηματοδοτήσει μια ακόμα σκληρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή.

Λοβέρδος για Novartis: Στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών

Για στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση με εμπλοκή δικαστικών έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος καλείται να καταθέσει στους αρμόδιους εισαγγελείς – εφόσον αρθεί η βουλευτική του ασυλία – ως ύποπτος για την πράξη της παθητικής δωροδοκίας.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Λοβέρδος έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή.
Ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι όσα του καταλογίζονται, θα καταρρεύσουν ενώ τόνισε ότι θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.
«Επί 2,5 χρόνια δεν έχει βρεθεί τίποτα σε βάρος μου» είπε ο κ.Λοβέρδος, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε είχε δεχθεί στο γραφείο του τον Κωνσταντίνο Φρουζή.
«Είναι ψέματα ότι ερχόταν ο κ. Φρουζής στο γραφείο μου.
Δεν είχε έρθει ποτέ!», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος υπογράμμισε πως όλες οι διαδικασίες για την τιμολόγηση φαρμάκων, στη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας, έγιναν απολύτως νόμιμα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
«Έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος που σταμάτησε δραστικά την σπατάλη εκατομμυρίων από την αχρείαστη συνταγογράφηση φαρμάκων», είπε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά με τις ενδείξεις για παθητική δωροδοκία, ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο που είπε ότι τον δωροδοκούσε, του ήταν άγνωστο.
Υποστήριξε πως όλα τα φάρμακα στη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας τιμολογούνταν με βάση τις χαμηλότερες τιμές τους στις χώρες της Ε.Ε., ενώ ακολουθούνταν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
«Συντηρείται μία συζήτηση βασισμένη σε μπούρδες και συκοφαντίες» ανέφερε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος επανέλαβε πως θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει την άρση της ασυλίας του, δεσμευόμενος πως δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα μέσο για να σταματήσει τη διαδικασία.
«Έχω κάνει τρεις μηνύσεις στους ψευδομάρτυρες και θα κάνω κι άλλες» τόνισε ο κ.Λοβέρδος, ο οποίος αφού χαρακτήρισε την υπόθεση πολιτική σκευωρία με οικονομική συναλλαγή, εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Μαξίμου, λέγοντας πως «είναι στημένη υπόθεση από την κυβέρνηση, με εμπλοκή δικαστικών» και καταλογίζοντας σκοπιμότητα ενόψει εκλογών.

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Φιάσκο η υπόθεση Novartis

Φιάσκο χαρακτήρισε την υπόθεση της Novartis ο συντονιστής Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
«Η υπόθεση Novartis είχε προανακοινωθεί στις αρχές του 2017 από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα και στη συνέχεια με πανηγυρικό τρόπο, την επόμενη ενός τεράστιου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που έγινε στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου του 2018, ο κ. Παπαγγελόπουλος μας είπε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει πλήξει ποτέ το ελληνικό πολιτικό σύστημα και ελληνική κυβέρνηση.
Δεκατέσσερις μήνες μετά και ενώ η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη με πολύ σκληρό τρόπο ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων και ενόψει μίας συντριβής από την οποία δεν πρόκειται να γλιτώσει με τίποτα, έχουμε μία εξέλιξη με την οποία αποδεικνύεται ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα φιάσκο.
Διότι άνθρακες ο θησαυρός.
Από τα 10 επώνυμα πολιτικά πρόσωπα που επιχείρησαν να διασύρουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η υπόθεση καταλήγει στο να υποψιάζονται κάποιον, άντε και άλλον έναν όπως λένε οι φήμες.
Επομένως, χωρίς να κάνω σχολιασμό της Δικαιοσύνης παρατηρώ ότι υπάρχει μία διαχείριση του θέματος, η οποία επιχειρεί να κρύψει ή να υποβαθμίσει το ότι η υπόθεση αυτή αποδείχθηκε ένα φιάσκο» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Θεοδωρικάκος.

Εισαγγελείς: Δεν εξυπηρετούμε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες

Έντονη είναι η αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας στα όσα καταλογίζονται σε βάρος εισαγγελικών λειτουργών από πολιτικά πρόσωπα και κόμματα για την υπόθεση της Novartis.
Σε ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων κάνει λόγο για προσβλητικές τοποθετήσεις, αναφέρει πως ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία και επισημαίνει πως σκοπός είναι η ανεύρεση της αλήθειας και όχι η εξυπηρέτηση πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων.
«Με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων, που προσβλητικά στρέφονται κατά των εισαγγελικών λειτουργών που διαβίβασαν στη Βουλή, με τη νόμιμη διαδικασία και προς διερεύνηση αξιόποινων πράξεων, τη σχετική δικογραφία που αφορά την υπόθεση Novartis, χαρακτηρίζοντάς τους επίορκους,  διαπράττοντες το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει για άλλη μια φορά ότι η Έλληνες Εισαγγελείς ασκούν το συνταγματικό τους καθήκον υπό αντίξοες συνθήκες, με πλήρη λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία, μοναδικό γνώμονα δε των εκάστοτε χειρισμών τους επί  εκκρεμών υποθέσεων αποτελεί η συλλογή και αξιοποίηση αποδεικτικών στοιχείων προς το σκοπό της ανεύρεσης της ουσιαστικής αλήθειας και ουχί η εξυπηρέτηση πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων ως ατυχώς, αβασανίστως και επικινδύνως για τη δημοκρατία τους καταλογίζεται» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας.

Υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ: Εταιρείες ΜΜΕ χρησιμοποιήθηκαν για τις δωροδοκίες της Novartis

Έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, έχει περιληφθεί στην δικογραφία για την υπόθεση Novartis, η οποία διαβιβάστηκε  στη Βουλή, όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό έγγραφο της Εισαγγελίας Εγκλημάτων Διαφθοράς προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Πρόκειται για έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι "οι εταιρείες Μέσων Ενημέρωσης χρησιμοποιήθηκαν από τη Novartis για πληρωμή δωροδοκιών και ξέπλυμα χρήματος".
Αναφέρεται επίσης, ότι μικρότερες εταιρείες Μέσων Ενημέρωσης και Publicis Hellas, είχαν ενταχθεί στο σχέδιο δωροδοκίας και ότι ο Κ. Φρουζής ενέκρινε τις αιτιολογίες για τις δωροδοκίες.
"Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο υπουργός Υγείας, πληρώνονταν για την εγγραφή (εισαγωγή) νέων προϊόντων στην αγορά και την προστασία έναντι ελάττωσης τιμών. Το 2011 - 2012, η φαρμακευτική βιομηχανία είχε μεγάλες μειώσεις τιμών. Η NOVARTIS δεν είχε τέτοια μείωση στα φάρμακα ογκολογίας και πολύ μικρές μειώσεις σε άλλα φάρμακα", αναφέρει το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Αναφέρεται επίσης, ότι το πρώτο τρίμηνο του 2012, ο κ. Φρουζής είχε μια συνάντηση με τον υπουργό Υγείας στο γραφείο του.
"Η θέση της εταιρείας ήταν ότι μία επένδυση της τάξεως των 150.000 ευρώ σε έναν κυβερνητικό αξιωματούχο είχε την δυνατότητα να σώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ (που θα χάνονταν) για την NOVARTIS.
Ο Φρουζής, έλαβε 120.000 ευρώ και 30.000 ευρώ πήγαν στην ψευδή καμπάνια...", αναφέρεται στο έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών.
Ο ρόλος διαφημιστικής εταιρείας, ως μέσον για τις δωροδοκίες σε αξιωματούχους, μνημονεύεται και σε σειρά καταθέσεων που ελήφθησαν από την Εισαγγελία Διαφθοράς στην Αθήνα.
Επίσης, στην δικογραφία για την υπόθεση Novartis, που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή, παρατίθενται εικονικά τιμολόγια από την εταιρεία Prestige προς Μέσα Ενημέρωσης, που θεωρούνται ότι ήταν ο τρόπος για να διοχετευθούν χρήματα για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εταιρείας Novartis.
Περιληπτικά: Η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία "Αικατερίνη Κελέση" έχει καταθέσει ότι έχει ακούσει τον Φρουζή να ζητάει να διοχετευθούν χρήματα σε μετρητά, μέσω της εταιρείας Prestige, προς τον Ανδρέα Λοβέρδο "όπως είχε απαιτηθεί από τον τελευταίο".
Η ίδια μάρτυρας, καταθέτει επίσης, ότι τα χρήματα προέρχονταν από εικονικές και υπερκοστολογημένες διαφημιστικές καταχωρήσεις.
Η "Αικατερίνη Κελέση", δηλώνει ωστόσο ότι δεν είδε με τα μάτια της να δίνονται χρήματα στον πρώην υπουργό, Ανδρέα Λοβέρδο.
Ο προστατευόμενος μάρτυρας "Μάξιμος Σαράφης", κατονομάζει δύο δημοσιογράφους της εφημερίδας ΒΗΜΑ ότι χρησιμοποιήθηκαν για να επιταχυνθεί η τιμολόγηση δύο φαρμάκων και ότι η διαφημιστική εταιρεία, στην οποία συμμετείχαν, έλαβε από την Novartis Hellas μέσα σε μία διετία 200.000 ευρώ, προκειμένου να προωθηθεί η κατ' εξαίρεση τιμολόγηση των δύο συγκεκριμένων φαρμάκων, "να καλλιεργηθεί θετική πολιτική εικόνα του Ανδρέα Λοβέρδου" και "να καλλιεργηθεί ομοίως η θετική εικόνα του Κ. Φρουζή για την προεδρία του ΣΦΕΕ".
Εξάλλου, ο μάρτυρας Νικόλαος Μανιάς, καταθέτει ότι ο κ. Φρουζής χρηματοδότησε την τότε γενική γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα, μέσω της εταιρείας Prestige.
Ο ίδιος μάρτυρας, συνδέει την κ. Δρέττα με την "προνομιακή εξόφληση της Novartis Hellas από τα ασφαλιστικά ταμεία".

Βερναρδάκης: Προς τι ο πανικός; - Είναι διεθνές σκάνδαλο - Βορίδης: Θα ζητήσετε συγνώμη;

Όπως είναι αναμενόμενο η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης με τους μεν κυβερνητικούς να κάνουν λόγο για άνευ προηγουμένου παρέμβαση στη Δικαιοσύνη με τους δε αντιπολιτευόμενους να καταγγέλλουν πολιτική σκευωρία.
«Όλη αυτή η κριτική που γίνεται, διαβάζεται και ανάποδα ως ένα είδος εκφοβισμού στη Δικαιοσύνη για να μην κάνει τη δουλειά της, ακριβώς γιατί αρχίζει και εμπλέκεται ή προσκρούεται σε αποχρώσεις ενδείξεις πολιτικών προσώπων.
Το σκάνδαλο της Novartis δεν είναι ένα ελληνικό σκάνδαλο, είναι ένα διεθνές σκάνδαλο που διερευνάται σε όλο τον κόσμο και έχουν εμπλακεί και ξένοι οργανισμοί και ξένες κυβερνήσεις.
Όταν η Δικαιοσύνη έρχεται θεσμικά, νομικά, συνταγματικά μπροστά σε δυνητική εμπλοκή προσώπων που είναι πολιτικά, οφείλει να ενημερώνει τη Βουλή για να πάρει την άδεια για περαιτέρω διερεύνηση.
Αυτό έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Δεν είναι δυνατόν να φτιαχτεί τέτοια σκευωρία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο πανικός, η δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της με όλο τον σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο υπουργός Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκης.
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης διερωτήθηκε εάν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που ψήφισαν στη Βουλή να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά πολιτικών προσώπων για την υπόθεση της Novartis θα ζητήσουν συγνώμη από εκείνους, για τους οποίους αρχειοθετήθηκε η υπόθεση.
«Για τέσσερα πολιτικά πρόσωπα εκ των δέκα κρίθηκε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη και αρχειοθετήθηκε η υπόθεση.
Ως προς αυτούς, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είχαν ψηφίσει να κινηθεί η διαδικασία της διώξεώς τους.
Ο κ. Πικραμμένος, τον οποίο χλεύαζε ο Πολάκης στη Βουλή, ο Λυκουρέντζος, ο Κουτρουμάνης και ο Βενιζέλος να κάτσουν στη σειρά, να δω θα περάσουν όσοι ψήφισαν να ασκηθεί ποινική δίωξή τους να τους ζητήσουν συγγνώμη;» διερωτήθηκε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα πέντε πολιτικά πρόσωπα, θέτοντας «εύλογα ερωτήματα».
«Λέει η εισαγγελική αρχή για τα πέντε πρόσωπα συνεχίζεται η έρευνα.
Έχουν ανοίξει οι προσωπικοί λογαριασμοί τους και συγγενών τους, έχουν ανοίξει οι θυρίδες τους και δεν έχουν βρει τίποτα.
Γιατί συνεχίζεται η έρευνα;
Ποιο είναι το περιεχόμενο της;
Ποιες απαντήσεις δεν έχουν έρθει;
Γιατί για τους πέντε δεν τελείωσαν οι ενέργειες;
Τι περιμένουν;.
Γίνεται πολιτική διαχείριση για να μην πουν ότι για εννιά δεν έχουν βρει τίποτα…» είπε ο κ.Βορίδης.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 9/4 12:14)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης