Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Μεγάλη εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με θέμα: "Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και Ανάπτυξη"

tags :
Μεγάλη εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με θέμα:
Κύριο χαρακτηριστικό του συνεδρίου θα είναι οι προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας, και το συνταξιοδοτικό πρόβλημα, το οποίο συνδέεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις
Ασφαλιστικό, συντάξεις, τρίτος πυλώνας και ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης σε όλα αυτά θα βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο επίκεντρο μεγάλου συνεδρίου που διοργανώνει η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο οποίο έχουν κλιθεί και θα μιλήσουν μεταξύ των άλλων, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.
Κύριο χαρακτηριστικό του συνεδρίου θα είναι οι προοπτικές ανάπτυξης της Ελλάδας, και το συνταξιοδοτικό πρόβλημα, το οποίο συνδέεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη και τις επενδύσεις.
Στο συνέδριο συμμετέχουν επίσης ο ΣΕΒ, ο ΣΕΤΕ και το ΙΟΒΕ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Νίκος Βέττας, θα παρουσιάσει μελέτη που εκπόνησε ο ΙΟΒΕ, με θέμα: «Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και Ανάπτυξη».
Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τη συμμετοχή των κ. Αλεξάνδρου Σαρρηγεωργίου, Προέδρου ΕΑΕΕ, Θεόδωρου Φέσσα, Προέδρου ΣΕΒ, Γιάννη Ρέτσου, Προέδρου ΣΕΤΕ, και Νίκου Βέττα, Γενικού Διευθυντή ΙΟΒΕ και θα ακολουθήσει κύκλος πολιτικών τοποθετήσεων από τους προαναφερόμενους πολιτικούς.

Α. Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης