Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Αποστολάκης: Η συνεργασία μας με τους συμμάχους και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο

Αποστολάκης: Η συνεργασία μας με τους συμμάχους και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο
Ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ
Στη συνεργασία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ αναφέρθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, σε δήλωση του μετά την επίσκεψη που είχε στην 1η Στρατιά.
Ειδικότερα, ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε ότι «η συνεργασία μας με τους συμμάχους και ιδιαίτερα με τις ΗΠΑ είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο» τονίζοντας ότι «προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται για να αυξήσουμε τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις άλλων χωρών».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο η 110 Πτέρυγα Μάχης να αποτελέσει και έδρα των Global Hawk, ο κ. Αποστολάκης είπε πως «υπάρχουν διάφορα αιτήματα τα οποία εξετάζονται».
Αναφορικά με την επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την στήριξη του στο πρόσωπο του κ. Καμπά λέγοντας ότι «οι αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων είναι θεσμοί και έχουν επιλεγεί με τα κριτήρια ότι είναι οι ικανότεροι».
Επίσης, ο κ. Αποστολάκης είπε πως «τους αρχηγούς δεν πρέπει να τους κριτικάρουμε κατά την διάρκεια της θητείας τους, αλλά πρέπει να τους αφήσουμε τα περιθώρια να αποδείξουν την ικανότητα τους και τις δυνατότητες τους από το έργο τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης