Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διευρύνεται η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Νέο Μέλος της το Κτήμα Σκούρα

tags :
Διευρύνεται η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Νέο Μέλος της το Κτήμα Σκούρα
Διευρύνεται η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Νέο Μέλος της το Κτήμα Σκούρα
Το Κτήμα Σκούρα, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, ένωσε δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που συνεχώς διευρύνεται με στόχο την ενίσχυση και την ανάδειξη του σύγχρονου  Ελληνικού, παραγωγικού και επιχειρηματικού  πολιτισμού της χώρας.
Ειδικότερα, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσόρισε το Κτήμα Σκούρα, που διαγράφει αξιόλογη πορεία στο δυναμικά εξελισσόμενο και καινοτόμο τομέα της οινοπαραγωγής δημιουργώντας πλήθος κρασιών τα οποία διακρίνονται για την πρωτοποριακή ανάμειξη, τις εμπνευσμένες εμφιαλώσεις καθώς και για την κλασική μέθοδο οινοποίησης γηγενών και κοσμοπολίτικων ποικιλιών.
Έχοντας αφήσει τη δική του σφραγίδα στην οινοπαραγωγή ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, οινοποιός, παραγωγός και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, Γιώργος Σκούρας, γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, πείρα και διαίσθηση προσθέτει σε όλα τα προϊόντα και σε όλες τις δραστηριότητες της οινοποιίας του μια δυναμική που ανανεώνεται, αναγεννιέται και αναζωογονείται με κάθε τρύγο.
Η ίδια δυναμική που χαρακτηρίζει το νέο Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ  είναι ολοφάνερη και στις εγκαταστάσεις του Κτήματος, που είναι απέριττες, λειτουργικές και επισκέψιμες. Τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα «ταξιδεύουν» σε όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίζονται από το εξαίρετο στιλ και την αναλλοίωτη ποιότητα που τα διακρίνει.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ,Κτήμα Σκούρα,Καρακάνας Παναγιώτης,Τρικαλινός

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης