Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παραδοσιακές βιοτεχνίες τροφίμων και καινοτόμες εφαρμογές για τους πολίτες στο νέο επεισόδιο της σειράς «Start-up Ελλάδα»

tags :
Παραδοσιακές βιοτεχνίες τροφίμων και καινοτόμες εφαρμογές για τους πολίτες στο νέο επεισόδιο της σειράς «Start-up Ελλάδα»
Παραδοσιακές βιοτεχνίες τροφίμων και καινοτόμες εφαρμογές για τους πολίτες στο νέο επεισόδιο της σειράς «Start-up Ελλάδα»
Μια παραδοσιακή βιοτεχνία χαλβά στον Πειραιά, μία μονάδα παραγωγής μανιταριών στο όρος Δίρφυς, αλλά και οι καινοτόμες εφαρμογές που σχεδιάζονται στο ψηφιακό εργαστήριο του Δήμου Αθηναίων και αφορούν την πόλη και τους πολίτες «συνθέτουν» το νέο επεισόδιο της σειράς «Start-up Ελλάδα» που θα προβληθεί την Κυριακή 21/4, στις 20.15 στο COSMOTE HISTORY HD.
Η νέα σειρά «Start-up Ελλάδα», σε παραγωγή COSMOTE TV, ξεδιπλώνει τις προσωπικές ιστορίες παραγωγών και δημιουργών του νέου κύματος επιχειρηματικότητας της χώρας μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό τομέα, τη νέα αστική οικοτεχνία και την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα με τις προηγμένες εφαρμογές.
Ο Ευρωπαϊκός Νεοκλασικισμός και ο τρόπος που η ελληνική αρχαιότητα επηρέασε τον δυτικό πολιτισμό -τις τέχνες, την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την αρχιτεκτονική-  βρίσκονται στο επίκεντρο του 12ου και τελευταίου επεισοδίου της σειράς ντοκιμαντέρ «Ο κόσμος των Ελλήνων» σε παραγωγή COSMOTE TV. Το επεισόδιο θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD, την Παρασκευή 19/4, στις 22.00.
Επίσης, το Σαββατοκύριακο 20-21/4, στις 20.50 οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο COSMOTE HISTORY HD, τα δύο νέα επεισόδια της σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Φράσεις με ιστορία», στα οποία κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών αναλύουν τις φράσεις «Γκέτο» και «Γη και ύδωρ».    
Με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στο ρόλο που έπαιξαν τα γραμματόσημα, από τη δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους έως σήμερα, ολοκληρώνεται στο COSMOTE HISTORY HD η σειρά παραγωγής COSMOTE TV «Αποτυπώματα» την Μ. Τετάρτη 24/4, στις 21.00.  
Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζουν επίσης:

• Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ιεροί τόποι», με τρία επεισόδια αυτή την εβδομάδα για την Μπέιτ Σεάν, μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Μέσης Ανατολής (Μ. Δευτέρα 22/04, 17.30), το Εθνικό Πάρκο της Ασκελόν, μεταξύ Ασντόντ και Γάζας (Μ. Τρίτη 23/4, 17.30), τον Ιερό Ναό και τη Μονή των Αγίων Αποστόλων στην Καπερναούμ (Μ. Τετάρτη 24/4, 17.30).
• Η σειρά «Η κουζίνα του Θεού» για τη μοναστηριακή κουζίνα, με τέσσερα επεισόδια αφιερωμένα στις Μονές Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Αλεξανδρούπολη (18/4, 19.00), Αγκαράθου (19/4, 19.00) και Παλιανής (23/4, 19.00) στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καβάλα (22/4, 19.00).
• Το 3ο επεισόδιο της νέας σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Ιστορίες Πετρογέφυρων», στο πλαίσιο του ομώνυμου μηνιαίου αφιερώματος, όπου η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη μας ξεναγεί στο γεφύρι της Πορτίτσας στα Γρεβενά, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών (Κυριακή 21/4, 21.00).

Τέλος, το Πασχαλινό πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεκινά με την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Μεγάλη Εβδομάδα». Η σειρά μας ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ και παρουσιάζει πώς βιώνεται η Μεγάλη Εβδομάδα στους Αγίους Τόπους. Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην Κυριακή των Βαΐων, όπου εορτάζεται η άφιξη του Ιησού στα Ιεροσόλυμα (Μ. Τετάρτη 24/4, 20.05).  
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης