Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

BriQ Properties: Αγορά του ξενοδοχείου «Mr & Mrs White Tinos» έναντι 2,96 εκατ. ευρώ

BriQ Properties: Αγορά του ξενοδοχείου «Mr & Mrs White Tinos» έναντι 2,96 εκατ. ευρώ
Στην αγορά του ξενοδοχείου «Mr & Mrs White Tinos», έναντι του ποσού των 2,96 εκατ. ευρώ, προέβη η BriQ Properties
Στην αγορά του ξενοδοχείου «Mr & Mrs White Tinos», έναντι του ποσού των 2,96 εκατ. ευρώ, προέβη σήμερα (18/4/2019) η BriQ Properties.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το «Mr & Mrs White Tinos» είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, εγκατεστημένο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Πόρτο στη νότια πλευρά της Τήνου.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Τήνου.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία (3) κτίρια κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.877,00 τ.μ. και διαθέτει 60 δωμάτια, μία πισίνα, εστιατόριο/μπαρ, χώρο spa και χώρο στάθμευσης. Το ξενοδοχείο είναι μισθωμένο στην εταιρεία Hotel Brain Capital Α.Ε., θυγατρική της Hotel Brain Α.Ε., η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη στον τομέα της εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων. Το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του ανήλθε σε δύο εκατομμύρια εννιακόσιες εξήντα χιλιάδες ευρώ (2.960.000 €). Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά:
«To Mr & Mrs White Tinos είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που αποκτά η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. μετά την αγορά του “Mr & Mrs White Paros”, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη επένδυση με την οποία ενισχύεται η παρουσία μας στον κλάδο του hospitality αποκτώντας ένα ιστορικό ξενοδοχείο (πρώην Porto Tango) σε έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό όπως είναι το νησί της Τήνου.
Επίσης επεκτείνεται η στρατηγική συνεργασία μας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία εκμετάλλευσης ξενοδοχειακών μονάδων, Hotel Brain Α.Ε.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης